WIN! / 21 juli 2016

WIN! Een strandtas inclusief strand accessoires

Welke strandaccessoires zijn jouw musthave voor een dagje strand? Ga jij het liefst naar het strand om te zonnen, duik jij liever de zee in of ga je het liefst lekker flaneren over de boulevard? Het kan allemaal! Hieronder hebben we alvast wat suggesties voor je op een rijtje gezet van items en strandaccessoires die bij dragen aan de perfecte stranddag! Op onze Instagram account maak je nu kans om één van deze strandtassen met inhoud te winnen!

strandtasstrandtasstrandtas

Hoe maak je kans om één van deze strandtassen inclusief inhoud te winnen?

  1. Volg @ottonl op Instagram als je dit nog niet hebt gedaan!
  2. Like de Instagram post van de strandtas die jij graag zou willen winnen.
  3. Vertel ons in een comment over hoe jouw perfecte stranddag eruit ziet.

Tip: Wil je graag extra kans maken om te winnen? Deel dan de afbeelding van de strandtas die jij graag wil winnen op je eigen Instagram account met de hashtag #ottonl en tag @ottonl in de afbeelding.

Uit alle likes, comments en gedeelde afbeeldingen zullen de winnaars worden gekozen door het team van EDITED by OTTO en op vrijdag 05 augustus 2016 om 13:00 worden de winnaars bekend gemaakt op deze pagina. De algemene actievoorwaarden zijn van toepassing op deze actie.

Deze win actie is afgelopen, de winnaars van de strandtassen met inhoud hebben bericht ontvangen.

 

 

 

liefs_rosalie

Delen?Rosalie
Rosalie
Rosalie (24) is studente Communicatie- en Informatiewetenschappen en loopt deze zomer stage bij OTTO’s social team waarbij ze alles leert op het gebied van online marketing. Daarnaast houdt ze van nieuwe dingen ontdekken en van gezellig afspreken met vrienden en familie. Ook blijft ze graag op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van mode, lifestyle en interieur.