General / Mode / 14 september 2015

Witte sneakers in de winter? DOEN!

Op een koude winterdag een paar witte sneakers dragen, dat klinkt misschien als een heel gek idee. Waarschijnlijk heb je de ‘summer feelings’ nog helemaal te pakken en denk je nu écht afscheid te moeten nemen van je favoriete paar witte sneakers. Dan kan ik je hopelijk blij maken door te vertellen dat óók in de winter spierwitte sneakers helemaal trendy zijn. Hoe? Dat vertel ik je hieronder!

Zwart & wit: altijd een goede combinatie

De zwart-wit look is deze winter erg geliefd onder de modeliefhebbers. Door zwart & wit te combineren ben je zowel casual als stijlvol gekleed. Je bespaart jezelf uren lang twijfelen voor je kledingkast of die gekleurde blouse nu wel bij je nieuwe spijkerbroek past. Een paar witte sneakers onder je zwarte winterse outfit zorgt voor een frisse touch, is een keer iets anders dan de zwarte laarsjes.

Witte sneakers onder een lange jas

Of het nu sneeuwt, regent of dat de zon schijnt; jou prachtige witte sneakers kunnen altijd. Heb je nog geen witte sneakers, dan kunnen wij je daar misschien mee helpen…

blogger met zwart/wit outfit

beeld: www.fashionlandscape.blogandthecity.net

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

shop_these_items

Converse All Stars K-SWISS Adidas Stan Smith Adidas Superstar Vans sneakers
Converse All star 86,99 Uitverkocht Adidas Stan Smith 89,99 Adidas Superstar 89,99 Vans Old Skool 69,99

 

liefs_josé

 

 

Delen?

Reacties


José
José
José (19) is stagiaire bij OTTO's social team en is een echte mode freak. Ze is altijd op de hoogte van de laatste trends en volgt menig modeblog. Naast haar passie voor mode houdt ze van gezelligheid, lekker eten en is ze altijd in voor een avondje uit. Ze is op veel festivals te vinden en spot daar altijd de leukste festival outfits!