General / Interieur trends / Wonen / 22 oktober 2015

Woontrend 2015: natuurlijk wonen

Zoals beloofd is hier de tweede woontrend van 2015, natuurlijk wonen. Je huis een natuurlijke touch geven is helemaal trendy dit seizoen en geeft je interieur een warme en frisse uitstraling. Bij deze trend horen natuurlijke en robuuste materialen zoals hout, glas, metaal, kurk, wol en leder. We zien veel meubels van steigerhout voorbijkomen, maar ook bijvoorbeeld een wasbak van metaal. Naast deze natuurlijke materialen zien we ook een mooi kleurenpalet van natuurlijke kleuren. Groen voert natuurlijk de boventoon, deze kleur is perfect te combineren met grijs, wit en vooral veel hout. Daarnaast zien we veel blauw, een natuurlijke kleur die ook prima past bij deze trend.

Om de natuurlijke uitstraling helemaal compleet te maken, mogen woonaccessoires natuurlijk niet ontbreken. Ten eerste kussens in verschillende materialen en tinten, gekleurde gordijnen, takken in glazen vazen, mooie bloemen én last but not least een zelfgemaakt kleed! Nog niet overtuigd? Kijk dan even mee naar deze mooie inspiratiebeelden..

  Natuurlijk wonen

Natuurlijk wonen

Natuurlijk wonen

Natuurlijk wonen

Natuurlijk wonen

Nog niet genoeg geïnspireerd, bekijk gerust nog even ons Pinterestbord. Zoals je ziet is deze woonstijl geschikt voor elke ruimte in huis, de keuken tot aan de badkamer kan je geheel in deze stijl inrichten, waardoor de inrichting van je hele huis mooi bij elkaar past! Ben jij net zo enthousiast als wij zijn en wil je meteen je nieuwe natuurlijke spulletjes kopen? Neem hier dan eens een kijkje.

Speciaal voor jou heb ik een aantal leuke accessoires geselecteerd, die natuurlijk perfect bij deze woonstijl passen!

Klok Kussen Boedha Bamboe plant Wand decoratie
Wandklok romeinse cijfers 129,99 Sierlijk groen kussen 19,95 Handgemaakte eiken boeddha 99,95 Bamboe plant 49,95 Niet meer beschikbaar

 

Liefs Jose

Delen?

Reacties


José
José
José (19) is stagiaire bij OTTO's social team en is een echte mode freak. Ze is altijd op de hoogte van de laatste trends en volgt menig modeblog. Naast haar passie voor mode houdt ze van gezelligheid, lekker eten en is ze altijd in voor een avondje uit. Ze is op veel festivals te vinden en spot daar altijd de leukste festival outfits!
0 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.