General / Interieur trends / Wonen / 27 oktober 2015

Woontrend 2015: werelds wonen

Het is tijd voor de laatste woontrend van oktober woonmaand: werelds wonen. In een werelds interieur kan je eindeloos variëren en is alles mogelijk. Breng het mooiste uit elke cultuur naar boven en creëer je persoonlijke plekje. Persoonlijke ervaringen en voorkeuren zijn direct zichtbaar bij dit type interieur. Iets wat ik persoonlijk super leuk vind, want niemand heeft zo hetzelfde interieur als jij hebt! Naast dat je invloeden en gebruiken vanuit de hele wereld met elkaar kunt combineren, zijn souvenirs ook onmisbaar bij deze woonstijl. Bijzondere maskers en met de hand gemaakte beeldjes krijgen een mooie plek in de woonkamer. Speciaal voor jou heb ik wat bijzondere inspiratiebeelden geselecteerd, deze beelden zijn gebaseerd op verschillende culturen. Welke is jouw favoriet?

Werelds wonen

Werelds wonen

Werelds wonen

Werelds wonen

Wandmeubel koffer

Dit meubelstuk van Home Affaire is perfect voor iedereen die van vintage houdt. Dit koffer kan je eenvoudig aan de muur monteren en geeft je inrichting een exclusieve uitstraling. Ik zelf had het nog nooit gezien en vind het een erg originele variant. Ben jij net zoals ik helemaal weg van dit meubelstuk? Dan vind je het vast leuk om te weten dat je hem hier eenvoudig online kunt kopen!

Werelds wonen

Op zoek naar interieur in deze stijl? Dan hoef je vanaf nu niet meer de hele wereld rond te reizen, want in de werelds wonen shop zijn de leukste items al voor jou geselecteerd! Hieronder een paar voorbeeldjes.

wereldbol Klok Lamp Cuba schilderij Gewei
Home Affaire wereldbol 39,99 Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar Artprint op hout 109,99 Home Affaire gewei 69,99

 

Nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Kijk dan nog even hier.

 

 

Delen?

Reacties


Bahar
Bahar
Bahar (27) is dol op mode, interieur en styling hiervan. Ze is net afgestudeerd als consumentenpsycholoog en werkt bij OTTO's social team waar ze haar passie voor mode kan combineren met haar werk. Naast shoppen houdt ze van reizen en gaat ze graag gezellig uit eten met vrienden en familie. Bahar schrijft het liefst over de laatste trends & nieuwtjes op gebied van mode.