Interieur trends / Wonen / 27 januari 2016

Woontrend 2016: pasteltinten

Heb jij ook de behoefte om na een drukke dag thuis te komen in een oase van rust? De pasteltinten zijn in 2016 dé nieuwe woontrend. De zachte kleuren zoals de pasteltinten roze, blauw en groen, stralen rust uit en borgen veiligheid. Roze is de kleur die rust geeft tijdens alledaagse stress en de kleur blauw staat voor ontspanning en zekerheid. De kleur groen is het antwoord op de behoefte van de natuur. Een perfecte combinatie in deze stressvolle tijden waarin we zitten. Niet alleen thuis zoeken we deze rust, maar ook op het werk. Hier kan deze woontrend gewoon worden doorgevoerd. Vervang je bureaustoel bijvoorbeeld door een pasteltint designerstoel of je bewaardozen in dozen met een pasteltint.

Het is niet moeilijk om deze rust met pasteltinten te creëren! Je kunt deze trend makkelijk combineren met je huidige interieur door het toevoegen van pasteltinten in accessoires of een pasteltint op de muur aan te brengen. Ook op minder voor de hand liggende manieren zijn de pasteltinten toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van deuren of de verwarming. Een ideale woontrend dus die in elke woonstijl kan worden toegepast zoals bijvoorbeeld in een Scandinavische stijl of in een klassieke stijl. Ik had gelijk zin om geïnspireerd te worden door deze zachte kleuren. Ik ben op zoek gegaan naar de leukste combinaties met pasteltinten. Welke vind jij het mooiste?

 

Pasteltinten

 

Woontrend pasteltinten

 

Woontrend 2016 Pastel

 

Ik ben helemaal verliefd geworden op de kleur pastel. Word jij ook zo blij van de pasteltinten en wil je ze gelijk toevoegen aan je interieur? Ik ben benieuwd of je gelijk gaat zoeken naar verrassende items. Ik heb alvast een paar items in de kleur pasteltint voor je geselecteerd. Relax! Laat je me weten wat jij gaat toevoegen in de kleur pastel?

Shop these items

Roze kussen Grijze vaas Rolgordijn blauw Poef mintkleur
Schlafgut kussenovertrek vanaf 29,99 Flesvorm vaas 19,99 My Home rolgordijn vanaf 16,99 Niet meer beschikbaar

 

Cleo

Delen?

Reacties


Cleo
Cleo
Cleo (24) houdt van het zoeken naar de nieuwste woon- en modetrends online. Naast deze fanatieke hobby is ze ook druk bezig met haar studie Communicatie- en Informatiewetenschappen. Bij OTTO's social team leert ze de fijne kneepjes van het vak. Na het harde werken gaat ze graag met vriendinnen een drankje en/of hapje doen, gezellig samen sporten of natuurlijk weer op zoek naar woon- en modetrends.