General / Mode / 18 mei 2015

Editor’s selection: De sandaal

Selectie sandalen

Beeld: www.pinterest.com

De zomer komt er weer aan! De nieuw ingeslagen voorjaarscollectie kan na lang wachten eindelijk gedragen worden zodra het zonnetje weer tevoorschijn komt en de temperatuur boven de 20 graden komt. Bij je nieuwe outfit hoort uiteraard ook een paar mooie sandalen. Ben je nog opzoek naar het ideale paar of er nog niet helemaal uit? Ik heb voor jullie een aantal sandalen bij elkaar gezocht, zodat je er lekker trendy bij loopt deze zomer. Ze zijn makkelijk te combineren en een echte musthave voor de warme dagen!

Verschillende trends zijn gespot, zo zijn de gladiator sandalen weer terug in het straatbeeld, maar ook de minimalistische sandaal is erg populair. Houd je meer van een hakje? Ga dan voor de sandaal met hak, de keuze is reuze. Van metallic tot een fel statement kleurtje, jurkje erbij of jeans met top en je bent helemaal klaar. Zelf ben ik opzoek naar de perfecte sandaal met hak, dat staat zo lekker vrouwelijk. Welke sandaal is jouw favoriet?

Gladiator sandals

Gladiator Sandals

Minimalistic sandals

Minimalistic sandals

 

Heeled sandals

Heeled Sandals

 

Alle items zijn te vinden in onze webshop, ga dus snel op zoek naar jouw favoriete sandalen!

 

liefs_fleur

 

 

 

Delen?

Reacties


Fleur
Fleur
Fleur (21) is stagiaire in het Social team van OTTO. Ze heeft een enorme passie voor mode en is daar dan ook het liefst veel mee bezig. Ze komt altijd in de leukste outfitjes naar kantoor en winkelen is dan ook een van haar grootste hobby's. Daarnaast is ze nog altijd actief op het hockeyveld. Fleur schrijft over fashion, interieur, lifestyle en beauty.