Badpakken maat 54
NAAR BOVEN

Kies jouw favoriet uit onze collectie Badpakken maat 54

Op zoek naar een nieuw badpak dat helemaal aan jouw wensen voldoet? Neem dan eens een kijkje in onze webshop met Badpakken maat 54. Een badpak is een zeer vrouwelijk item en geschikt voor vrouwen die bijvoorbeeld hun buik graag willen bedekken of heupen iets minder aandacht willen geven. Jouw zonvakantie kan pas echt beginnen wanneer jij jouw favoriete badpak hebt gekozen uit de Badpakken maat 54 van OTTO. En dat kan natuurlijk gemakkelijk en snel online via onze webshop. Zoek je favoriete exemplaar uit de ruime collectie badpakken, plaats je bestelling via een paar klikken op de website en OTTO zorgt dat jouw badpak zo snel mogelijk bij je wordt bezorgd. Het enige dat je nog hoeft te doen is je mooie nieuwe badpak in je koffer stoppen en het met veel plezier dragen tijdens je vakantie.

Badpakken trends anno 2016

Waar het badpak een aantal jaren geleden door velen nog als suf werd gezien is het nu weer een ware trend. Wil jij er dus volgens de laatste trend bijlopen deze zomer? Kies dan eens voor het badkostuum uit één stuk. Daarnaast zijn er dit jaar nog extra trends opgedoken die jouw badpak extra laten stralen.

  • Een trend die een beetje gewaagd en een tikje sexy is: Badpakken maat 54 met een laag uitgesneden decolleté. Wil je je bovenlichaam dus wat extra aandacht geven dan is deze badpakkentrend zeker iets voor jou!
  • Cut-out badpakken zijn ook helemaal in. Kleine of grotere openingen in de zij of bij de buik zodat er toch net iets meer huid wordt getoond. Daarnaast zorgt deze trend ook voor een opvallend en speels effect.