Vele trendy en casual Khujo jassen vind je in onze webshop

Wat is Khujo?

Khujo is een kledingmerk met een focus op het aanbieden van trendy streetwear kleding. Voor de geschiedenis van het merk gaan we terug naar 1996 in Duitsland. Tobias Schröder, de oprichter van het bedrijf, was al een lange tijd geïnteresseerd in de leren jassen die werden gedragen door bekende acteurs in films uit de jaren '70. Hij zag hier zelf ook wel wat in en daarom besloot hij om er wat mee te gaan doen. Het probleem is alleen dat hij weinig financiële mogelijkheden en vaardigheden om te ontwerpen had. Door zijn grote enthousiasme wist hij alleen veel voor elkaar te krijgen en een eigen kledingmerk op te zetten. Zijn onderscheidende visie bracht hem op het idee om voor de opvallende naam 'Khujo' te kiezen als bedrijfsnaam. In eerste instantie werd er nog weinig aan promotie gedaan voor het merk en moesten ze het vooral hebben van mond-tot-mondreclame.

Stijgende populariteit van Khujo

Khujo heeft zich vanaf het begin gericht op de verkoop van jassen, maar na verloop van tijd hebben ze hun assortiment verbreedt. Shirt, tops, broeken en meer worden nu ook aangeboden door Khujo. De collecties zijn gericht op het aanbieden van trendy streetwear. De collecties van het merk worden verspreid over de hele wereld en hierdoor hebben ze een groot bereik. Het opvallende van Khujo is dat ze geen tot weinig gebruik maken van dure marketingcampagnes, want ze zijn van mening dat mond-tot-mondreclame een van hun sterkste promotiemiddelen is.

Kleding van Khujo

De kleding van Khujo is te herkennen aan de sportieve uitstraling, de comfortabele pasvorm en het duurzame materiaal wat gebruikt wordt voor de kleding. Hiernaast zijn de jassen voorzien van minstens drie grote zakken die met een rits waterdicht gesloten kunnen worden. Dit doen ze omdat ze van mening zijn dat de collectie jassen niet alleen lekker moet zitten, maar ook handig moet zijn. Ook bij andere soorten kleding wordt hier veel waarde aan gehecht. Khujo kleding is te herkennen aan de bijzondere kleuren, patronen en natuurlijke materialen zoals katoen. De bijzondere prints geven het merk voornamelijk het streetwear karakter. Voorbeelden van veelgebruikte patronen zijn graffiti-prints, legerprints of geruite prints. Hiernaast zijn er ook vele soorten kleding verkrijgbaar in effenkleuren.