Trendy ONLY jassen om je outfit helemaal compleet te maken

ONLY, sinds 1995

Sinds 1995 is het merk ONLY actief in de kledingbranche. Aanvankelijk begon ONLY met het aanbieden van stijlvolle jeans. Deze jeans werden voor het eerst verkocht in hun winkel in Noorwegen. De ONLY jeans waren erg populair en dit zorgde ervoor dat er ook meer interesse vanuit het buitenland was. Al snel werd er kleding naar China geëxporteerd en dit zorgde voor zo'n grote groei van ONLY dat ze in 2000 een onafhankelijk merk werd binnen de Bestseller Group.

Bestseller is met name in Europa een organisatie met een sterke positie in de kledingbranche. Haar portfolio bestaat niet alleen uit ONLY, maar uit vele andere bekende merken. Hierbij kun je denken aan Jack & Jones, VERO MODA, Name It en meer. Het bedrijf is in 1975 opgericht in Denemarken door de broers Merete Bech Povlsen en Troels Holch Povlsen. Dit maakt het concern een echt familiebedrijf.

ONLY for you

ONLY heeft als doel kleding aan te bieden waar vrouwen zich lekker in kunnen voelen. Wanneer vrouwen zich goed voelen in hun kleding, zal dit ten goede komen aan hun uitstraling van kracht en zelfvertrouwen. Ieder jaar brengt het merk nieuwe collecties uit en hiermee is de kleding altijd ontworpen volgens de nieuwste trends. Niet alleen in de jeans, maar ook in andere kledingstukken zijn kenmerken van de denim look terug te vinden. Deze kun je onder andere herkennen aan de borduursels op de kleding.

ONLY is binnen een korte tijd uitgegroeid tot een kledingmerk met vooral een grote bekendheid in Europa en het Midden-Oosten. Het merk is vertegenwoordigd in de grootste modesteden en hiermee zorgen ze ervoor dat ze dicht bij hun modebewuste doelgroepen zitten. Met ruim 300 eigen winkels en bij ruim 6500 retailers wordt de kleding van ONLY aangeboden. Sinds 2008 zijn hier ook de online winkels zoals OTTO bijgekomen.

ONLY jassen bij OTTO

Ben je op zoek naar een leuke en moderne jas van ONLY? Neem dan eens een kijkje in de webshop van OTTO. ONLY jassen zijn stijlvol en modern en altijd ontworpen volgens de nieuwste trends. We houden de nieuwste collecties van ONLY nauwlettend in de gaten en hierdoor bieden we altijd een trendy assortiment. Ontdek in onze webshop welke jassen van ONLY we bieden.