Tankini's
NAAR BOVEN

Tankini’s

Populaire tankini kleuren voor 2017

Zwarte tankini's, blauwe tankini's en witte tankini's.

Wat zijn tankini’s

Tankini’s zijn flatterend voor je figuur op een verfijnde manier. Ze zijn bijzonder geschikt om de probleemzones rondom de buik, taille en heupen te verbergen. Ook de sportievelingen die waarde hechten aan praktisch en toch stijlvolle badmode zitten goed met een tankini. Tankini’s zijn bovendien ook perfect voor zwangere vrouwen. Het losse bovenstuk verbergt de babybuik waarbij de decolleté prachtig wordt geaccentueerd. Er zijn ook speciale zwangerschapstankini’s met ruches aan de zijkanten voor die meer meerekken. De tankini past zelfs na de geboorte en zorgt voor een goed figuur.

Welke tankini is geschikt voor een grote boezem?

Vrouwen met een grote buste moeten extra aandacht besteden aan de steun en support die nodig is voor de buste bij het uitkiezen van een tankini model. Een tankini met van rubber beklede onderband en opgenomen cups voorziet de boezem van voldoende ondersteuning en creëert een mooie vorm. Bovendien geven tankini’s met brede bandjes extra steun aan de borsten, waar de haltertop tankini’s vooral de nek belasten. Ook een tankini met geïntegreerde beugel zorgen ervoor dat de borsten op hun plaats blijven.

Welke tankini is geschikt voor een kleine boezem?

Voor de kleine boezem werkt zo’n beetje alles in je voordeel omdat het vaak een volupteus ogend effect heeft. Patronen, frustels, franjes, ruches, gedrapeerde stof en andere details op het bovenstuk doen een kleine buste groter lijken. Daarnaast zorgt een gevoerde of met gel of gewatteerde pads in het tankini bovenstuk voor een optisch grotere decolleté.

Wat zijn de voordelen van een bustier bikini?

Bustier bikini’s zijn een populair alternatief voor bikini’s en badpakken omdat ze sexy en sportief zijn en support bieden voor de boezem. Bustier bikini’s scoren bijzonder hoog op comfort omdat het als een tweede huid aanvoelt, zelfs bij schokkerige en extreme bewegingen sluit de bustier bikini netjes aan en zorgen ze ervoor dat de borsten niet eruit floepen.

Wat zijn bustier bikini’s?

Bustier bikini’s zijn bijzonder geschikt voor vrouwen die niet teveel huid willen tonen en die een voorkeur hebben voor een sportieve look of het uitoefenen van sporten op het strand. Vooral vrouwen met een grote boezem hebben voordeel van de eigenschappen van de bustier bikini: de brede bandjes zorgen voor een goede grip en steun. Bovendien vormt de bustier top een mooi decolleté en biedt het een niet evenarend comfort. Ook vrouwen met een kleine boezem kunnen hun voordeel doen met de bustier bikini aangezien deze de boezem optisch vergroot.

Voor een glamoureuze verschijning op het strand: Manieren waarop je de tankini kunt combineren

Of je nu op vakantie bent in verre oorden, de Nederlandse stranden of bij het zwembad om de hoek, in je tankini van de webshop van OTTO sla je altijd een goed figuur. Met de juiste accessoires is je tankini in een mum van tijd de perfecte strand outfit! Glinsterende oorbellen of een chique armband trekt ieders aandacht. Wie nog meer glamour wil zoals in Hollywood draagt een brede zonnehoed, een grote strandtas en een oversized zonnebril. Rode of roze waterproof lippenstift vergroot het verleidelijke effect van je outfit. Nu missen alleen de schoenen nog! Wij raden je aan om slippers of sandalen te kiezen in de kleur van je tankini. Wanneer je overtollige pondjes liever verbergt voor nieuwsgierige oogjes dan is een tankini met een gehaakt vest de beste optie om een buikje te verhullen. Wanneer je brede heupen of stevige dijen hebt kun je deze het beste verhullen met een pareo in een donkere kleur. Een andere optie is om de tankini bovenstuk te combineren met een zwemshort voor vrouwen wanneer je je vrouwelijke rondingen wil verbergen. Een tankini is dus de beste compromis tussen bikini en zwempak en geschikt voor vrouwen van alle leeftijden en ieder figuurtype. Het mooiste is dat er vele combinaties mogelijk zijn waardoor je er je eigen persoonlijke draai aan kunt geven.