Een ruime keuze uit trendy Guess tassen

Guess tassen bij OTTO

Op zoek naar één van de mooie Guess tassen? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres. In onze webshop kun je terecht voor een ruim aanbod aan Guess tassen. Deze handtassen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, in kleine modellen, grote modellen en in vele ontwerpen. Tassen van Guess zijn trendy en ontwikkeld door ’s werelds beste designers. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, leuke prints, trendy versieringen en nog veel meer. Bekijk in onze webshop welke Guess tassen we in ons assortiment hebben. We hebben een ruim aanbod en daarom heb je vele mogelijkheden om een handtas te combineren met je outfit.  

Benieuwd naar de geschiedenis van Guess? Lees er hieronder meer over.

De oprichting van Guess

Voor de oprichting van Guess, fabrikant van kleding, schoenen, tassen, accessoires en meer, gaan we terug naar de jaren ’70. De broers Maurice en Paul Marciano openden een aantal winkeltjes in Frankrijk en verkochten hier blauwe spijkerbroeken met ritsen bij de enkels. Door gebruik te maken van een speciale steengewassen techniek werden de spijkerbroeken voorzien van een zachte laag. Het logo van Guess werd op de achterzakken gestikt. Na verloop van tijd besloten ze om te verhuizen naar Los Angelos, Verenigde Staten. Hier openden Paul en Maurice, in samenwerking met twee andere broers, in 1981 een moderne winkel in het populaire Beverly Hills. Dit wordt gezien als de officiële oprichting van Guess.

Het succes van Guess

Kort na de oprichting behaalde Guess al succes doordat een aantal van de blauwe spijkerbroeken werd opgenomen in het assortiment van Bloomingdale’s in New York. Opvallend was dat de spijkerbroeken vrij prijzig waren in vergelijking met andere Amerikaanse merken, maar dat ze in mum van tijd waren uitverkocht.

Een andere mijlpaal werd behaald door de succesvolle campagnes van het merk. Ze maakten namelijk exclusieve foto’s voor hun campagnes waarin ze mensen op een seksuele wijze in de openlucht fotografeerden. Dit was voor veel Amerikanen aanstootgevend, maar uiteindelijk zorgde dit wel voor een enorme bekendheid van de jeans. Dit had een positieve invloed op de verkoop, dus dit gaf aan hoe belangrijk de gewaagde campagnes uiteindelijk waren.

Guess anno nu

Tegenwoordig richt Guess zich niet alleen op de verkoop van jeans, want ze hebben hun assortiment flink uitgebreid. Ze bieden vele soorten kleding, tassen, schoenen, sieraden, accessoires, parfum en nog veel meer. Guess behoort tot één van de grootste aanbieders in deze markt. Over de hele wereld worden de producten verkocht via vele retailers en hiernaast via online webshops.