Het toetsenbord is iets wat al een tijdje bestaat. Vroeger in de tijd van de schrijfmachines was het toetsenbord namelijk al aanwezig. Het toetsenbord zat hier vast aan de machine en op die manier kon je uitwerken wat je wilde. Door de jaren heen is het toetsenbord veranderd door verschillende aanpassingen door te voeren. Ze worden steeds compacter en er zijn diverse mogelijkheden qua aansluiting. Bij OTTO vindt je diverse soorten toetsenborden voor zowel de computer als voor de tablet of iPad. Een toetsenbord maakt het typen via deze devices een stuk gemakkelijker.

Toetsenbord voor de computer

Wanneer je op zoek bent naar een toetsenbord voor je computer zijn er eigenlijk twee mogelijkheden; bedraad toetsenbord en draadloos toetsenbord. Wanneer je voornamelijk thuis gebruikt maakt van de computer, is een bedraad toetsenbord zeker een goede optie. Het kan natuurlijk zo zijn dat je het juist niet prettig vind als er steeds een kabel op het bureau ligt, of wellicht verhuist je computer nogal vaak. In dit geval is het de beste keus om te gaan voor een draadloos toetsenbord. Je hebt draadloze toetsenborden die werken door middel van bluetooth maar ook toetsenborden die werken door middel van een usb.

Toetsenbord voor de tablet

Een tablet heeft van zichzelf een touchscreen toetsenbord. Om het typen wat gemakkelijker te maken, zijn er speciale toetsenborden voor tablets uitgevonden. Ook hierin zijn er weer twee mogelijkheden; een los toetsenbord en een toetsenbord die vast zit aan de tablethoes. De toetsenborden voor tablets zijn erg compact waardoor je ze gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Ideaal te gebruiken wanneer je bijvoorbeeld een mailtje moet typen, of iets voor werk of school in word moet uitwerken.