Xbox One

Niet alleen gamen, maar internetten, films kijken, muziek luisteren en nog veel meer. Als we het over de Xbox One hebben, komt de Playstation 4 al gauw om de hoek kijken. Maar waarom zou je deze twee eigenlijk vergelijken? Ze onderscheiden zich beiden op totaal andere punten. Waar de Playstation meer een echte console is, kan je de Xbox One alweer scharen onder een all-in-one multimediasysteem.

Samen met Kinect 2.0 bestuur je de Xbox One met gebaren en speel je games waarbij jij de controller bent. HD skype gesprekken, automatische herkenning bij het inloggen en gemakkelijke bediening.

1080p HD-camera? – Check

Geavanceerde infraroodtechnologie? – Check

Microfoon met geluidsisolatie? – Check

 

Uiteindelijk gaat het om Gaming

De controller van de Xbox One is met meer dan 40 verschillende technologische innovaties verbeterd. De duimstick, het D-pad en de vormgeving zijn gestroomlijnd. Dit allemaal is om de gamer de best mogelijke game ervaring te geven. De Xbox controller wordt door gamers vaak nog als beste game controller gezien. Qua feedback van de controller zelf zijn er veel stappen gemaakt. De trillingen kunnen je hartslag nabootsen als je in gevaar bent. Of de trilling van de doelpaal als je verwoestend hebt uitgehaald. Qua uiterlijk is de Xbox One controller niet veel verandert ten opzichte van zijn voorganger. Hij ligt echter wel beter in de hand en dat is zeker een pluspunt voor tijdens het gamen!