Hardloopschoenen voor kinderen

Ben jij al een echte sportfanaat en ga je regelmatig hardlopen? Dan is het belangrijk om goede hardloopschoenen te hebben! Dit om blessures te voorkomen. Het is namelijk belangrijk dat jouw kinder hardloopschoen een goede demping heeft, om de klappen van het rennen op te vangen. Ook sporten kinderen regelmatig op school met de gym. Ook daar is het van belang dat kinderen schoenen gebruiken, die gemaakt zijn om te sporten. Hierdoor krijgen ze meer bewegingsvrijheid en zullen ze gemakkelijker mee kunnen doen met de oefeningen.

Assortiment bij OTTO

OTTO heeft hardloopschoenen voor kinderen in verschillende kleuren en maten. Deze sportschoenen zijn geschikt voor indoor en outdoor gebruik. Bekijk goed waarvoor je de schoen gaat gebruiken en baseer daar je keuze op. De ene gymschoen is namelijk wat soepeler dan de ander.

Afrekenen bij OTTO

Bij OTTO zijn er drie afreken opties: iDeal, acceptgiro en in termijnen. Kies welke betaaloptie het beste bij je past en je wordt automatisch doorgeschakeld naar de volgende pagina. Ook kun je aangeven waar je jouw pakket het liefst geleverd wil hebben. Je kunt kiezen uit thuislevering of levering bij een PostNL service punt. De laatstgenoemde adviseren wij wanneer je niet altijd thuis bent. Bij een PostNL service punt levering kan je namelijk zelf kiezen wanneer je het pakket ophaalt.