"

Een veelzijdige keuze van het lingeriemerk Passionata

Over Passionata

Het lingeriemerk Passionata is opgericht in 1988 in Frankrijk. Het merk staat voor vrouwen die volop van het leven genieten. Tevens staat het merk voor het bieden van creatieve en vrouwelijke lingerie afgestemd op de behoeften van de vrouw en voor een aantrekkelijke prijs. Lingerie van Passionata is mooi rondom het vrouwelijke lichaam gevormd. De lingerie ontsteekt passie, ontgrendelt het onverwachte en verbetert het dagelijks leven van alle vrouwen. Het merk is de laatste decennia flink uitgebreid met vele winkels en distributie in Frankrijk en Passionata is nu ook in Duitsland gevestigd.

Het merk is een onderdeel van de Chantelle Group, een organisatie met een rijke geschiedenis in het ontwerpen en produceren van lingerie. Chantelle heeft naast Passionate verschillende merken in haar portfolio, zoals Chantal Thomass, Darjeeling, Orcanta en Femilet. Vervolgens zullen we deze merken in het kort omschrijven.

Chantal Thomass

Het lingeriemerk Chantal Thomass heeft een ware revolutie teweeg gebracht door een brutaal merk neer te zetten door een onderscheidend assortiment aan te bieden. Bij het merk staat ondermode centraal en ze willen het omzetten naar een waar mode object. Naast lingerie biedt het merk ook andere artikelen als kousen, panty’s, parfums, paraplu’s, brillen en andere accessoires.

Orcanta

Orcanta is de eerste luxe lingerie retailer in Europa en stelt een uniek concept: een netwerk van high-end, multi-brand boetieken gespecialiseerd in lingerie. Elke boutique is ontworpen als een soort prive-appartement, waarin consumenten worden uitgenodigd in een intiem en vrouwelijk universum. Met 64 boetieken in Frankrijk biedt Orcanta een open toegang voor het dragen van lingerie van een bekend merk.

Darjeeling

Het merk Darjeeling heeft collecties in lingerie voor overdag en nacht, homewear en beachwear. Elk seizoen vernieuwd het merk haar collecties. De lingerie van Darjeeling biedt een perfecte chemie van ondersteuning, comfort en stijl. De collecties zijn aangepast aan de wensen van de vrouw, het budget en geïnspireerd door de laatste trends in ondermode.

Femilet

Van oorsprong is het merk Femilet opgericht in Denemarken in 1923. Aanvankelijk was het merk een leverancier van warm ondergoed. Femilet biedt een groot scala aan comfortabele en kwalitatieve producten in lingerie, badmode, warm ondergoed en homewear. Het assortiment is eenvoudig en elegant, geschikt voor een gezellige sfeer en speciale gelegenheden. Het merk reageert daarmee op de behoeften van de vrouw op elk moment van de dag."