Ontspannen in een goedkope fauteuil

Zitmeubelen zijn in iedere woning te vinden. In vele kamers in huis vind je stoelen of banken met een goed zitcomfort. Een meubel dat veruit het meest bekend staat om zijn goede zitcomfort is  toch wel de fauteuil. Ook goedkope fauteuils zijn tegenwoordig van goede kwaliteit en daarmee zeer comfortabel. Een goedkope fauteuil is dan ook een typisch salonmeubel. Lekker ontspannen in een gezellige ruimte genieten van de rust of van een goed gesprek.

Goedkope fauteuils in klassieke of moderne vorm

Het woord fauteuil is afkomstig uit Frankrijk en wordt vaak gekenmerkt door zijn klassieke vormen. Een goedkope fauteuil heeft vaak een hoge rugleuning en open of gesloten armleuningen. De mooie afgewerkte rondingen en bewerkte details maken de goedkope fauteuil een echte blikvanger in huis. Deze barok achtige varianten van de goedkope fauteuils zijn nog steeds te vinden maar ook de modernere varianten worden vaak gezien. Zo zijn er in de loop der jaren oorfauteuils, relaxfauteuils en clubfauteuils ontstaan.

Vind jouw favoriete goedkope fauteuils bij OTTO!

Goedkope fauteuils zijn er niet alleen in veel verschillende stijlen. Ook in het design en de stoffering is de keuze zeer ruim. Je kunt kiezen voor een lederen goedkope fauteuil of een gestoffeerde variant die net wat meer warmte uitstraalt. Ook de afmeting en stand van de leuningen van een goedkope fauteuil zijn vaak naar eigen wens te bepalen. Wil je jouw goedkope fauteuils extra comfortabel maken? Kies dan voor een bijpassende hocker. Vind jouw nieuwe goedkope fauteuil in onze speciale webshop.