Goedkope kapstokken

Een kapstok is een onmisbaar onderdeel van de gang of hal van je woning. Bij binnenkomst hang je hier jouw jas, sjaal, hoed of paraplu aan op. Hierdoor blijft je huis netjes opgeruimd en slingeren deze spullen niet rond. Houd er hierbij rekening mee dat een kapstok vaak het eerste is wat iemand ziet in huis. Zorg dus dat je een model hebt die bij je interieur past. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de beschikbare ruimte, kies je de kapstok die bij jou past!

Kapstokken in diverse soorten en maten

Kapstokken zijn er in verschillende modellen. Er is keuze uit diverse kapstokken waaraan haken hangen, wandpanelen met haken en garderobestandaarden. Een kapstok met haken is ideaal als de kapstok niet te veel ruimte in beslag mag nemen en je er toch veel aan wilt hangen. Afhankelijk van hoeveel jassen je wil ophangen, kies je het aantal kapstokhaken. Een staand model neemt meer ruimte in beslag in de hal, maar heeft als voordeel dat het ruimte biedt voor een groot aantal jassen.

Het assortiment goedkope kapstokken bij OTTO

Bij OTTO is een ruim assortiment van goedkope kapstokken. Het assortiment bevat kapstokken van verschillende modellen, kleuren, materialen en merken. Neem een kijkje in de webshop van OTTO waar de goedkope kapstokken overzichtelijk voor je zijn gesorteerd. En dat is geen overbodige luxe met zo’n ruim assortiment.