Comfortabel liggen op goedkope matrassen van OTTO

Een van de belangrijkste onderdelen aan ons bed is het matras. Een goed matras zorgt voor een fijne en comfortabele ligging en helpt zo ook eventuele klachten aan rug en nek voorkomen. De juiste matras uitkiezen is daarom een belangrijke keuze. Welk matras je kiest is natuurlijk wel afhankelijk van het soort bed dat je in je slaapkamer hebt staan. Zo zijn er voor boxsprings speciale boxspring matrassen. Ook is de afmeting van je bed bepalend voor het matras dat je kiest. Pocketverings matrassen, koudschuim matrassen en vele andere soorten kunnen in verschillende maten gekozen worden in onze webshop. Is je matras aan vervanging toe maar wil je er liever niet teveel geld aan besteden? Dat kan! Wij hebben een selectie aan goedkope matrassen gemaakt. Zo vind je voor een betaalbare prijs een matras waar je heerlijk op weg kunt dromen.

Inhoudsopgave

Wat kost een goedkoop en goed matras?
Verschillende soorten betaalbare kwalitatieve matrassen
De goedkoopste matrassen in verschillende formaten- matras in 90x200, 120x200, 80x200, 140x200 en meer
Maak je goedkoop kwaliteitsmatras compleet
Wat is de prijs van een goed matras?

Wat kost een goedkoop en goed matras?

De garantie voor een goede nachtrust begint bij een heerlijk matras. Voor een kwalitatief goed matras hoef je echt niet de hoofdprijs te betalen. Bij OTTO vind je namelijk genoeg kwalitatieve matrassen voor een aantrekkelijke prijs. Mensen denken vaak dat een lage prijs, onmiddellijk betekent dat de kwaliteit ook laag is. Dit is een onjuiste aanname. Iedereen heeft andere voorkeuren als het gaat om een matras. De een zweert bij een matras van €2000 en dan ander gaat voor de goedkoopste matras en slaapt daar prima op. Ligcomfort is super persoonlijk. De ene persoon slaapt heerlijk op een hard matras, terwijl dit voor de ander vreselijk aanvoelt. Waar je ook naar zoekt bij OTTO vind je het!

Verschillende soorten betaalbare kwalitatieve matrassen

Laaggeprijsde matrassen vind je bij OTTO in verschillende soorten. Zodat er aan iedereen zijn voorkeuren wordt voldaan. Hieronder vertellen we iets meer over de verschillende soorten matrassen die verkrijgbaar zijn bij OTTO.

Goedkope boxspring matrassen

Veel mensen denken dat je voor een boxspring altijd een speciaal matras moet kopen. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Het belangrijkste is dat het formaat overeenkomt met de boxspring zelf. Kies altijd een matras dat goed aansluit op jouw slaapbehoeften. Heb je liever een harde of zachte boxspringmatras? Het belangrijkste is dat jij heerlijk ontspannen in slaap kunt vallen en dat zonder te veel te betalen!

Goedkope pocketvering matrassen

Ook aantrekkelijke pocketvering matrassen vind je bij OTTO. Een pocketvering matras biedt het beste comfort en de ultieme ondersteuning. Doordat een matras van dit type pocketveren bevat wordt elk deel van je lichaam perfect ondersteunt. Een pocketveringmatras is perfect voor mensen die het erg snel warm hebben. Het is namelijk een matras met een goede ventilatieregeling. Ook deze matrassen vind je bij OTTO in lage prijzen.

Goedkope koudschuim matrassen

Een koudschuim matras is uitermate geschikt voor slapers die het erg snel warm hebben tijdens de nachtrust. Een koudschuim matras is namelijk extreem goed geventileerd en dit zorgt ervoor dat dat je er zelfs in de zomermaanden goed op kunt slapen. Daarnaast is dit een perfect matras dat zich tijdens de levensduur perfect aanpast aan de contouren van jouw lichaam. Ook deze vind je in het scherp geprijsde aanbod van OTTO.

Goedkope latex matrassen

Een latex matras wordt vaak ook wel een schuimrubbermatras genoemd. Een latexmatras is juist zeer geschikt voor de type slapers die het altijd koud hebben. Matrassen in deze soort houden warmte namelijk erg goed vast. Daarnaast zijn schuimrubbermatrassen erg druk verlagend en passen ze zich perfect aan aan het lichaam dat er op slaapt. Verder is dit een perfect soort matras voor de mensen die duurzaamheid erg belangrijk vinden. Dit matras gaat namelijk super lang mee en latex is een natuurproduct. Ook latex matrassen vind je terug in het goedkope aanbod matrassen bij OTTO.

Goedkope topmatrassen

Naast goedkope matrassen vind je bij OTTO ook goedkope topmatrassen. Dit zijn dunne matrassen die je bovenop je normale matras legt. Deze matrastoppers zorgen ervoor dat je nog comfortabeler in je bed kunt liggen. Een topmatras zorgt voor extra hygiëne en het verlengt de levensduur van je matras. Een win-win situatie dus!

De goedkoopste matrassen in verschillende formaten- matras in 90x200, 120x200, 80x200, 140x200 en meer

Een belangrijk aandachtspunt ook het formaat van het matras. Een goedkoop matras moet natuurlijk in je bed passen, maar het moet ook goed passen bij je eigen lengte. Bij OTTO vind je matrassen in veel verschillende formaten. Zo kies je een eenpersoonsmatras uit in de maat: 80x200, 90x200 of 120x200 cm en vind je tweepersoonsmatrassen in de volgende formaten: 140x200, 160x200 en 180x200 cm. Naast deze standaardformaten kun je ook gemakkelijk filteren op andere lengte- en breedtematen, zodat jij altijd het perfecte goedkope matras voor op jouw bed vindt.

Maak je goedkoop kwaliteitsmatras compleet

Bij een matras hoort natuurlijk ook beddengoed. Matrassen zijn niet compleet zonder een fijn hoeslaken en een mooi dekbedovertrek. Zo hebben we ook genoeg goedkope hoeslakens in het assortiment om je goedkope matras mee aan te kleden. Verschillende kleuren en stoffen kunnen jouw matras met hoeslaken helemaal naar jouw wensen maken. Neem dus gerust een kijkje bij ons beddengoed en sla vooral de shop met kussens niet over om jouw bed compleet te maken!

Wat is de prijs van een goed matras?

Een goed en betaalbaar matras is lastig te vinden. Je wilt een matras waar je lekker op kunt slapen en dat daarnaast niet al te snel vervangen hoeft te worden. Bij OTTO vind je matrasbeschermers al vanaf €4 om jouw matras te beschermen tegen vuil en viezigheid en om een lange levensduur te garanderen. Voor een matras met een goede prijs-kwaliteitsverhouding betaal jij bij ons niet meer dan €300. Laat je inspireren door het goedkope aanbod en vind het matras van jouw dromen!