Commode, een lage kast met meerdere laden


Commodes bij OTTO

Zoek je een mooie kast voor in je huis? Een commode is een meubel die in elke woning een mooie plek kan krijgen. Een commode wordt vaak gezien als een meubel voor in de babykamer waarop je de baby kan verzorgen. Echter, ‘commode’ is Frans voor een lage kast met meerdere laden. Deze zijn dus ook prima geschikt voor in woonkamers. Bij OTTO kun je terecht voor vele commodes. Ontdek op onze webshop welke commode je voorkeur heeft.


Het inrichten van je huis: tips

Een commode is een meubel welke je mooi kan combineren met andere meubels in je woning. Met dezelfde stijl kan je een samenhangend effect creëren. Naast commodes kan je dit ook met vele andere meubels doen. Met een prachtig ingericht huis creëer je rust en gezelligheid. Het is alleen niet voor iedereen even makkelijk om hun huis mooi in te richten, ook al willen ze het zo graag. Een vloer uitkiezen, de muren verven, meubels uitkiezen en alles combineren met leuke decoratie en accessoires is geen gemakkelijke klus. Om het je makkelijker te maken, geven we je graag een aantal tips voor het inrichten van je woning.

  • Inspiratie. Wanneer je veel moeite hebt met de inrichting is het aan te raden om eerst inspiratie op te doen. In woonwinkels kun je vele voorbeelden vinden van prachtige inrichtingen en stijlen. Hiernaast kun je in woonbladen of websites ook vele voorbeelden vinden van inrichtingen. Maak foto’s van de dingen die je mooi vindt en op deze manier kan je achterhalen welke stijl je voorkeur heeft.
   • Moodboard. Wanneer je allerlei leuke dingen bent tegengekomen, is het handig om een moodboard hiervan te maken. Plak van alles op een groot vel papier en combineer een mooie collage. Hiermee kan je zien welke kleuren en meubels goed bij elkaar passen qua stijl.
    • Stijl. Heb je een voorkeur gevonden voor je stijl? Houd je meer van een klassieke, moderne of landelijke stijl? Hiernaast zijn er ook nog vele andere stijlen mogelijk. Kies bij je stijl maximaal twee hoofdkleuren. Zo maak je het niet te druk.
     • Plattegrond. Je weet niet altijd of er ruimte genoeg is voor de meubels die je in je woning wilt plaatsen. Maak daarom een plattegrond op schaal en plaats hierin de meubels. Schuif met de papieren meubels om ruimtes zo goed mogelijk te kunnen benutten.
      • Accessoires. Wanneer de muren zijn geverfd, de vloer is gelegd en de meubels op zijn plek staan, kun je beginnen met accessoires. Accessoires zijn een belangrijke factor je woning gezellig te kunnen inrichten. Laat bijvoorbeeld kleuren van de muren of meubels terugkomen in de accessoires.
       • Deskundige. Wanneer je met het bovenstaande toch veel moeite hebt, kun je ook altijd iemand vragen die er meer verstand van heeft. Ga bij vrienden of familie langs en vraag hoe zij het hebben gedaan en of ze je willen helpen. Uiteindelijk kun je ook altijd nog een deskundige voor hulp vragen.