Spiegelkast: combinatie van opbergen en bekijken

Een inloopkast is de droom van elke kledingliefhebber. Helaas is daar nogal wat ruimte voor nodig, en is het om deze reden maar voor weinig mensen haalbaar. Een andere optie om kleding op te bergen is dan een gewone kledingkast. Op deze manier kan je al je kleding netjes opbergen en ervoor zorgen dat deze vrij van stof blijven. Kies een kledingkast op basis van de beschikbare ruimte en houd bij rekening met de hoeveelheid kleding, schoenen, riemen, tassen, stropdassen, beddengoed etc. in de kast moet passen. Op deze manier kan je kledingkast jaren mee.

Praktisch

Maar kleding wordt niet alleen opgeborgen maar voornamelijk gedragen. Een spiegelkast bergt kleding op maar is ook handig bij het aankleden. Je kunt inspiratie opdoen, je lekker voorbereiden op een stapavond of een date. Plus je kunt namelijk meteen zien hoe een outfit staat. Zo hoef je niet naar andere ruimtes te lopen om de kleding in een geheel te bekijken. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Mocht je nou niet zo’n grote slaapkamer hebben dan biedt een spiegelkast meer dan alleen opbergruimte. De spiegel op de kast zorgt er niet alleen voor dat je je kleding voor die dag kunt bekijken, het geeft de slaapkamer ook een optische vergroting. Behoud het ruimtelijke gevoel in de slaapkamer door middel van een spiegelkast. Daarnaast zorgen schuif- en zweefdeur spiegelkasten er voor dat er geen rekening gehouden hoeft te worden met ruimte voor openslaande deuren.

Spiegelkasten bij OTTO

Vind een spiegelkast die aansluit bij jouw behoeften, genoeg ruimte voor allerlei verschillende kleding, maar ook praktisch voor de ruimte in de slaapkamer. Bij OTTO zijn er spiegelkasten te vinden in verschillende afmetingen en designs. Zo zijn er spiegelkasten die passen bij een romantische en landelijke slaapkamer maar ook spiegelkasten die niet misstaan in een moderne en strakke slaapkamer. En zowel kasten met enkele- en dubbele spiegeldeuren. Ook kan je kiezen voor een spiegelkast met klap- of schuifdeuren. Waar je ook naar opzoek bent, je vindt het in het assortiment spiegelkasten op otto.nl.