Tuinmeubels
NAAR BOVEN

Een terrasje pakken in je eigen tuin!

Hoe maak ik mijn eigen zomerse terras?

Wanneer je veel werkt hebt gehad om je tuin te verbouwen of hem op te knappen, dan wil je er natuurlijk zo snel mogelijk van genieten. Wat is er nou lekkerder dan in de zon op je eigen terras te zitten? Een zomers terras kun je zelf in elkaar zetten met prachtige tuinmeubelen en bijpassende tuinaccessoires. Welke meubelen en accessoires kunnen jouw terras helemaal compleet maken?

Loungeset. Creëer een gezellige hoek met een loungeset. Je kunt er lekker een boek in lezen, muziek luisteren maar ook een gezellige avond met vrienden beleven. Leg er een comfortabele zitzak bij om maximaal te kunnen ontspannen.
Tuinset. Heb je mensen op bezoek voor een barbecue? Met een tuintafel en tuinstoelen kan je de hele avond gezellig buiten tafelen.
Ligbedden. De zon schijnt, plof neer op je ligbed en je komt er niet meer vanaf; heerlijk!
Parasol. Deze zal je terras een extra zomers gevoel geven, zelfs wanneer de zon niet schijnt. Op een tropische dag zal deze nodig zijn om je de nodige bescherming en verkoeling te geven.
Barbecue. Het ultieme zomergevoel bereik je met een gezellige barbecue. Deze mag absoluut niet ontbreken in je tuin!
Tuinaccessoires. Maak je tuin naar je eigen stijl met de leukste accessoires. Neem eens een kijkje in ons assortiment voor bijpassende accessoires.

Hoe maak ik mijn terras schoon na de winter?

In de lente en zomer is de tuin voor vele mensen een plek om heerlijk tot rust te kunnen komen. Om optimaal van je tuin te kunnen genieten, is het ook belangrijk om je tuin goed te onderhouden. Hoe langer je wacht met het onderhoud, hoe meer werk je zult hebben om het in de oude staat te krijgen. Vooral na de winter kan je terras een flinke groene aanslag hebben. Dit komt omdat de ondergrond lang vochtig is geweest. Hieronder volgen een aantal tips hoe je je terras schoon kunt krijgen van de groene aanslag en onkruid.


• Begin eerst met het bij elkaar vegen van het losliggend vuil.
• Verwijder het onkruid tussen de tegels. Van belang is dat je ook de wortels verwijdert, want anders groeit het onkruid snel terug. Dit is eenvoudig te doen met een onkruidbezem.
• Gooi een oplossing van water met anti-aanslagmiddel over het terras.
• Gebruik vervolgens een hogedrukspuit om het terras grondig te reinigen.
• Omdat tijdens het reinigen veel zand uit de voegen van de tegels verdwijnt, moet je deze weer aanvullen. Daarbij adviseren we je om speciaal voegenzand te gebruiken, omdat dit zand onkruid beter kan weren.
• Je terras is nu weer aanslag- en onkruidvrij en klaar voor gebruik!