Vitrinekasten
Vitrinekast
Vitrinekast
Vitrinekast
€ 199,99
Gratis verzending  
Vitrinekast
Vitrinekast
Vitrinekast
€ 249,99
Gratis verzending  
NAAR BOVEN

Een prachtige vitrinekast voor al je bijzondere spullen

Vitrinekasten bij OTTO

Een vitrinekast kan gezien worden als de diamant van het huis. Deze staat vaak in de woonkamer of keuken en in deze kast kun je veel speciale dingen etaleren, zoals vakantiefoto’s, beeldjes, je prachtige servies, enzovoort. In de vitrinekast worden al deze bijzondere dingen mooi gepresenteerd. Wanneer je spullen achter glas zitten, blijven deze ook vrij van stof en is de kans kleiner dat het kapot valt. Heb je ook veel bijzondere spullen, maar weet je niet waar je ze kwijt moet? OTTO heeft een groot assortiment aan vitrinekasten in de mooiste uitvoeringen. Er zijn staande, maar ook hangende moderne vitrinekasten. OTTO biedt vitrinekasten in landelijk en moderne stijlen. De meest gebruikte materialen zijn hout, aluminium en glazen deurtjes. Neem eens een kijkje in ons assortiment om een geschikte kast te vinden.   

Tips voor het inrichten van je huis

Een vitrinekast is een meubel waarin je veel leuke spullen kan etaleren en deze zal je woning iets extra’s geven. Dit is ook iets waaraan je begint als je huis al helemaal ingericht is. Het mooi inrichten van een woning is iets waar veel mensen moeite mee hebben. Men weet vaak wel wat ze mooi vindt, maar heeft verder geen idee hoe ze dingen moeten combineren om het tot een mooi geheel te laten vormen. Hieronder geven we een aantal tips wat je moet om je huis zelf te kunnen inrichten.

  • Inspiratie. Voordat je over de inrichting gaat nadenken, is het verstandig om inspiratie op te doen. Op deze manier kan je makkelijk achterhalen welke stijl je mooi vindt. Ga bijvoorbeeld naar een woonbeurs, woonwinkels of koop een woonmagazine. Een andere optie is het zoeken van afbeeldingen op het web.
  • Kleuren. Wanneer je een beter beeld hebt van de stijl die je wilt, bijvoorbeeld modern, klassiek, landelijk of luxueus, kies dan een aantal kleuren die je mooi vind. Maak het niet te druk, dus het beste is om twee hoofdkleuren te gebruiken.
  • Plattegrond. Maak een plattegrond van de kamer en schuif met de benodigde meubelen over de plattegrond. Zo kan je bepalen welke indeling het meest geschikt is.
  • Accessoires. Een tip is om bijpassende accessoires in de kleur van de muur of meubelen terug te laten komen. Zorg dat je niet te veel accessoires gebruikt, zodat je kamer een rustige uitstraling heeft. Je woonkamer is immers wel een kamer waar je zit om te ontspannen.
  • Deskundige. Kijk eens hoe vrienden of familie het aanpakken. Wie weet hebben ze nog handige tips voor je. Mocht je er niet uitkomen, dan kan je altijd een deskundige om advies vragen.

Populaire kleuren vitrinekasten

Zwarte vitrinekasten, witte vitrinekastengrijze vitrinekasten