Wandstickers zijn ideaal voor elke ruimte in het huis

Om je huis compleet te maken bestaat er een groot aanbod aan accessoires. Voor elke ruimte zijn aparte accessoires te bedenken en voor elke lege hoek is er een andere decoratieve oplossing. Zo bestaat er ook een groot assortiment aan wanddecoratie, want een huis met kale, witte muren oogt vaak leeg en saai. Een oplossing voor deze leegte wordt vaak gezocht in het verven of behangen van een muur in een andere kleur of print, zodat er een contrast bestaat binnen je interieur. Een goede oplossing, maar niet altijd nodig. Want met wandstickers kun je net zoveel contrast bereiken als met verven. Een oplossing waar nog niet vaak genoeg aan gedacht wordt, terwijl het net zo leuk kan zijn!

Wandstickers voor elke ruimte

Ook in het grote aanbod aan wandstickers vind je een hoop variatie. Zo is er voor elke ruimte een andere wandsticker te bedenken. In het assortiment van OTTO vind je deze verschillende variaties aan wandstickers. Om je op ideeën te brengen vind je hieronder wat tips en tops over het gebruik van wandstickers binnen de verschillende ruimtes.
  • Slaapkamer:

    Wanneer je op zoek bent naar een leuke aanvulling voor je slaapkamer is een wandsticker een hele goede oplossing. Een slaapkamer dient als rustruimte en moet dus niet te vol gezet worden met ditjes en datjes. Je wil je er namelijk vrij kunnen bewegen en wakker kunnen worden in een ruimte van ontspanning. De wandsticker staat niemand in de weg, maar geeft toch een flinke boost aan je slaapkamer. Je kunt kiezen voor wandstickers in de vorm van leuke bedtime-quotes of juist een wandsticker van bijvoorbeeld een kleurrijke bloem.

  • Woonkamer:

    De woonkamer daarentegen kan wat weer ‘onrust’ verdragen en heeft dus ook vaker meer decoratie dan een slaapkamer. Gebruik voor de opvulling van deze decoratie een wandsticker. Voor de woonkamer kun je verschillende soorten wandstickers gebruiken. De bedtime-quotes staan waarschijnlijk wel wat raar in je woonkamer, maar algemene quotes doen het daarentegen wel erg goed.

  • Badkamer:

    Zelfs voor de badkamer zijn er wandstickers te bedenken. Leuke wandstickers die een link leggen met het spetteren en spatteren in het bad geven een leuke kijk op je badkamer. Vooral wanneer er kinderen in huis leven. Geef je meer om een rustige aanblik, dan kun je gaan voor wandstickers in de vorm van elementen uit de natuur. Denk bijvoorbeeld aan stenen, takken of bloemen.