Je woning opfleuren doe je met leuke accessoires

Decoratie voor elke woonruimte

De woonkamer is de ruimte waar je, na de slaapkamer, de meeste tijd doorbrengt in je huis. Hier wordt vaak de meeste aandacht besteed aan de inrichting. Vooraf bepalen welke kleuren de muren krijgen, welke stijl er wordt toegepast, welke meubels er worden aangeschaft en welke accessoires er een gezellig geheel van maken. Hier breng je de meeste tijd door, dus dan is het logisch dat het er perfect uit moet zien. Maar ook in andere ruimtes wordt steeds meer aandacht besteed aan de inrichting. De keuken, slaapkamer, badkamer en zelfs de hal kan leuk worden ingericht met allerlei soorten accessoires.

Woonaccessoires bij OTTO

Ben je op zoek naar leuke woonaccessoires voor in je woonkamer, slaapkamer, badkamer of in je tuin? Dan ben je op onze webshop aan het juiste adres. We hebben een zeer groot aanbod aan woonaccessoires. Deze accessoires kun je goed met elkaar combineren om een sfeervol geheel te kunnen maken. Je kunt bij OTTO terecht voor onder andere de volgende woonaccessoires:

  • Beeldbehang. Met beeldbehang – of ook wel fotobehang – kun je je kamer een ruimtelijke uitstraling geven. Op onze webshop vind je fotobehang in vele soorten, van natuurfoto’s tot natuurstenen en abstracte afbeeldingen.
  • Figuren & sculpturen. Leuke beeldjes geven een bijzonder karakter aan je woning. Ze kunnen een verhaal hebben of je kunt er mee uitbeelden wie je bent of waar je van houdt. OTTO heeft figuren en sculpturen van bijvoorbeeld boeddha’s, dieren en engeltjes. 
  • Kapstokken. Maak van je praktische kapstok een mooi decoratief exemplaar. OTTO heeft kapstokken met kleine haakjes maar ook kapstokken in bijzondere uitvoeringen.
  • Fotolijsten & spiegels. Heb je vele foto’s, maar heb je geen tijd om hele dagen in fotoboeken te bladeren? Met mooie fotolijsten kan je iedere dag naar je meest bijzondere momenten terugkijken. Hiernaast biedt OTTO ook vele spiegels om bijvoorbeeld je kamer een ruimtelijk effect te geven.
  • Klokken en weerstations. Haal je oude klok van de muur en vervang hem voor een mooie klok in een moderne of klassieke stijl. Deze is een accessoire dat niet kan ontbreken in je woning!
  • Kunstplanten. Ben je vaak van huis of heb je weinig tijd om je planten te onderhouden? Dan zijn kunstplanten de ideale oplossing. Kunstplanten kunnen net zo mooi zijn als echt planten, maar je hebt er geen werk mee.
  • Schilderijen. Een prachtig schilderij is een ware blikvanger in je woning. Bij OTTO hebben we een ruime keuze aan allerlei soorten schilderijen.