adidas StellaSport: elegante en vrouwelijke sportkleding

De adidas StellaSport collectie is een kledinglijn ontworpen door Stella McCartney. Inderdaad, de dochter van Beatleszanger Paul McCartney. In 1995 studeerde deze inmiddels wereldberoemde modeontwerpster af aan het Central St Martins in Art & Design. En vanaf toen ging het razendsnel met de Britse ontwerpster. Na vele samenwerkingen met bekende modehuizen ging ze in 2004 een unieke samenwerking aan met sportmerk adidas. De vrouwelijke elegantie die ze in al haar kledinglijnen toepast is ook terug te vinden in deze collectie met sportkleding. Haar tops, leggings en zwemkleding hebben precieze lijnen en de vrouwelijke touch waar Stella voor staat. In 2010 werd Stella zelfs gevraagd door adidas om de kleding voor het Britse Olympische en Paralympische team te ontwerpen. Ze was hierbij verantwoordelijk voor de complete set kleding, van de wedstrijduitvoering tot de accessoires.

Stralen in een sportoutfit van StellaSport

Stella McCartney staat symbool voor vrouwelijkheid. Ze vindt het belangrijk dat dit ook in sportkleding voor vrouwen terugkomt en dat is daarom zeker te zien in haar collectie voor adidas. Vrolijke kleuren en vrouwelijke vormen zorgen ervoor dat vrouwen zich tijdens het sporten echt vrouw voelen. Want ook in sportkleding kun je er goed uit zien en je tegelijkertijd comfortabel voelen. Daarnaast gebruikt Stella in haar creaties zoveel mogelijk duurzame materialen, zoals organisch katoen en gerecyclede materialen. Ook bont en leer zul je nooit in haar ontwerpen aantreffen.

Vind jouw favoriete outfit van StellaSport bij OTTO!

Of je nu een sportoutfit zoekt voor het hardlopen, yoga, tennis of zwemmen, voor elke discipline heeft de adidas StellaSport collectie de juiste artikelen. Een longsleeve en sweatshirt zodat je de koude wind buiten kunt trotseren, uiteraard in opvallende kleuren. Maar ook vrouwelijke shorts en niet te vergeten een goede sport bh vind je in de speciale StellaSport shop. Ga dus snel op zoek naar jouw favoriete artikelen in onze webshop!