3 artikelen

Elektrische stadsfietsen in onze webshop voor Sportkleding: OTTO is jouw eerste keus

Je wil snel en eenvoudig in een webshop zoeken naar Elektrische stadsfietsen en jouw favoriete model kiezen? OTTO is in dat geval je eerste keus. Wij bieden je een handig overzicht van de nieuwste modellen in ons assortiment Elektrische stadsfietsen. Online shoppen bij OTTO is een prettige ervaring waarbij je uit ons ruime aanbod jouw gewenste artikelen kiest voor een scherpe prijs. Alle topmerken op het gebied van Elektrische stadsfietsen vind je bij OTTO in één oogopslag terug.


Kies de betaalvorm van jouw keuze

Wanneer je jouw favoriete model uit het assortiment Elektrische stadsfietsen gevonden hebt, klik je eenvoudigweg op de bestelknop en kies je de betaalvorm van jouw keuze. Bij OTTO betaal je jouw artikelen uit ons ruime assortiment Elektrische stadsfietsen makkelijk via iDeal, acceptgiro of in maandelijkse termijnen. Tijdens het afronden van de bestelling, kies je voor de methode van jouw keuze.


Laat je nieuwe Elektrische stadsfietsen bezorgen of haal zelf op

Wij leveren je bestelling bij jou thuis af. Voor ons is het heel belangrijk dat je naar volle tevredenheid geniet van jouw nieuwe Elektrische stadsfietsen. Bezorgkosten worden automatisch berekend in je winkelwagentje en de verwachte levertijden zijn daar direct zichtbaar. En als je het makkelijker vindt, kun je jouw artikelen ook gewoon zelf ophalen bij een PostNL Servicepunt.