Home / Gidsen / Lifestyle / Reis gids / Welke gadgets neem je mee op reis?

Welke gadgets neem je mee op reis?

Ga je binnenkort op vakantie? Dat wordt vast volop genieten! Of je nou met het vliegtuig of auto gaat het is altijd goed nadenken wat je nou eigenlijk allemaal mee moet nemen, zo ook welke gadgets je mee neemt op vakantie. Om je hierbij te helpen hebben wij een aantal leuke en handige gadgets op een rijtje gezet die jouw vakantie compleet zullen maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een powerbank voor het opladen van elektronica of een fotocamera om alle mooie momenten vast te kunnen leggen? Bij elke gadget vertellen wij waarom dit niet kan ontbreken op je vakantielijstje.

Gadget om altijd opgeladen op reis te gaan: de powerbank

Je hebt vast wel een keer een situatie meegemaakt op vakantie dat je niet meer zo goed weet waar je precies bent of misschien wel dat je iemand van je groep kwijt bent. In deze situatie wil je natuurlijk niet met een lege mobiel komen te staan. De powerbank is de uitkomst voor dit probleem. Met een powerbank zorg je ervoor dat jouw mobiel de hele dag door opgeladen kan worden, ook op het moment dat je geen stopcontact in de buurt hebt. Een powerbank is niet groot, dus past gemakkelijk in je tas die je mee neemt als je een dagje erop uit gaat. Powerbanks heb je in verschillende prijsklassen. De prijs is meestal gebaseerd op het aantal keer dat je je mobiel kunt opladen. Schaf jouw powerbank aan en laad niet alleen jezelf, maar ook je telefoon op deze vakantie.

Powerbank gadgets


Gadget die voor een feestje zorgt: de bluetooth speaker

Op vakantie gaan is een groot feest. Een feest is niet compleet zonder leuke muziek. De bluetooth speaker is hierom een leuke gadget om mee te nemen op vakantie. Deze speakers koppel je gemakkelijk aan je mobiel zodat jij jouw favoriete playlist kunt afspelen. Op deze manier wordt jouw dagje strand of aan het zwembad nog leuker en gezelliger. Bluetooth speakers heb je in verschillende maten en kleuren. Wil jij voor een klein groepje een gezellig sfeer muziekje dan is een kleine speaker genoeg om aan te schaffen, maar wil jij een feestje organiseren met jouw speaker? Schaf dan een wat grotere aan zodat het geluid harder gaat. Let’s get this vacation party started.

Bluetooth speaker gadgets


Gadget die zorgt voor het vastleggen van je vakantie: fotocamera

Als je vakantie is afgelopen wil je vaak nog kunnen terug kijken op je vakantie. Natuurlijk heb je een mobiele telefoon bij voor het maken van foto’s, maar als je wilt gaan voor kwaliteit en meer mogelijkheden is het aanschaffen van een fotocamera zeker de moeite waard. Met een fotocamera kun je bijvoorbeeld beter scherpstellen en inzoomen. Na de vakantie kun je de foto’s overzetten op je laptop of laten ontwikkelen tot foto’s voor een fotoboek.

Camera


Gadgets voor alleen tijd op vakantie: bluetooth koptelefoon en oortjes

Op vakantie is het ook belangrijk om soms me-time te hebben. Door jezelf terug te trekken en je bluetooth koptelefoon of oortjes in te doen ben jij even helemaal in je eigen wereld. Zet leuke muziek op en geniet. Doordat een bluetooth koptelefoon en bluetooth oortjes geen draad hebben kun je gewoon vrij dansen en bewegen. Hierom zijn deze oortjes ook ideaal voor je work-out op vakantie. Naast muziek luisteren kun je ook gemakkelijk bellen met een bluetooth koptelefoon of bluetooth oortjes. Zo houd je contact met het thuisfront op het moment dat jij op vakantie bent.

Koptelefoon gadgets


Gadgets voor het vermaken van de kids: Nintendo Switch

Onderweg naar je vakantiebestemmingen kunnen je kinderen zich wel eens gaan vervelen. Met de Nintendo Switch hebben je kinderen altijd iets te doen. Door het kleine model van het scherm is het gemakkelijk mee te nemen op reizen. Ook kun je samen tegen elkaar spelen. Op de vakantiebestemming zelf kan het ook aangesloten worden op de tv. Er zijn veel verschillende games beschikbaar. Lees hier welke games je niet kunt missen. Op deze manier vervelen jouw kinderen zich deze vakantie niet.

Nintendo switch gadgets


Met deze gadgets maak je jouw vakantie nog leuker en relaxter. Wij hopen jou geïnspireerd te hebben in het uitbreiden van je vakantielijstje. Welke van deze gadgets ontbreekt er zeker niet aan jouw vakantielijstje?

Liefs Robin

Deel deze blog met je vrienden: