Home / Gidsen / Mode / Badmode gids / Badmodewijzer: Ontdek welk type badmode perfect bij jouw figuur past!

Badmodewijzer: Ontdek welk type badmode perfect bij jouw figuur past!

Badmode gids

Vind jouw perfecte badmode met deze OTTO Badmodewijzer!

Summer is coming! Dat betekent dat we ons weer in badkleding mogen gaan vertonen. Veel vrouwen voelen zich dan soms toch een beetje onzeker over hun lichaam. Juist nu je meer van je lichaam laat zien, is het belangrijk dat je jezelf goed voelt. Een bikini, badpak of tankini met een flatterende pasvorm kan je dan precies dat extra beetje zelfvertrouwen geven.

Waar moet je bij het uitzoeken van de perfecte badmode dan op letten? Het belangrijkst is dat je goed naar je lichaam kijkt. Iedereen heeft een ander figuur, met plus- en minpunten. De kunst is om je die aspecten van je lichaam waar je trots op bent te accentueren en eventuele onzekerheden te verdoezelen. Maar hoe doe je dat? Wij hebben in deze Badmodewijzer voor jou de vijf algemene figuurtypes (atletisch, peer, appel, zandloper en diamant) en hun voornaamste kenmerken op een rijtje gezet. Op basis van deze lichaamstypes krijg je advies over welk model badkleding je het beste kunt kiezen en welke je beter links kunt laten liggen. Weet je niet welk lichaamsfiguur jij hebt? Doorloop dan de stappen in deze infographic en ontdek welke bikini, badpak of tankini het beste bij jouw lichaam past. Zo lig jij deze zomer vol zelfvertrouwen op het strand!

infographic badmodeDe tips in deze badmode wijzer zijn bedoelt om de zoektocht naar de juiste bikini makkelijker te maken. Je bent natuurlijk niet verplicht bovenstaande modellen te kiezen, ze zijn slechts een richtlijn voor wat het beste bij jouw lichaamstype zou passen. Het belangrijkst is dat jij je op je gemak voelt in je zwemkleding, want dan straal je pas echt zelfvertrouwen uit!

Wil je nog meer informatie en gedetailleerde voorbeelden? Lees dan dit artikel! Hier beschrijven we nog eens uitgebreid de badmode do’s en dont’s voor ieder van de vijf lichaamstypes. Heb je voor jezelf besloten welk model bikini, tankini of badpak je wilt kopen, maar twijfel je over de kleur? Hier lees je welke kleur badmode het beste bij jouw type huidskleur past en jouw huid laat stralen!

Deel deze blog met je vrienden: