General / Lifestyle algemeen / 30 mei 2018

EDITED: je favoriete lifestyle blog

Ben jij een liefhebber van reizen, ga jij graag met andere mensen om, zie jij er graag op en top verzorgd uit of hou jij er gewoon van om altijd tot in de puntjes voorbereid te zijn? Dan ben je bij ons lifestyle blog aan het juiste adres. Op EDITED hebben wij naast toffe blogs over mode en wonen ook blogs over beauty en lifestyle voor jou geschreven. Zo geeft EDITED jou net dat kleine duwtje in de rug. Ga leuke dingen doen, trek erop uit en geniet van het leven!

blog thumbnail lifestyle

De OTTO reisgids

Als reisjunkie is het zeker makkelijk om inspiratie op te doen op een blog. Niet alleen als het gaat om het verzinnen van een locatie kunnen verschillende blogs van pas komen, maar ook als je op je bestemming bent aangekomen kunnen verhalen van voorgangers je helpen bij het vinden van bijvoorbeeld leuke hotspots. Op zoek naar een klein verborgen cafeetje of winkeltje, je zult het allemaal vinden. Om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos op reis kunt gaan hebben wij bij EDITED een blog opgezet. Zo vind je in onze reisgidsen super makkelijk allerlei tips over op vakantie gaan. Heb jij bijvoorbeeld altijd struggles met het inpakken van je koffer? Of weet jij niet zo goed wat je het beste kan dragen in het vliegtuig? Geen probleem! Wij geven jou de antwoorden die je nodig hebt. Zo kun jij met een gerust hart die geweldige tripjes blijven boeken en bezoeken.

blog vliegtuig

Bekijk hier onze reisgids 

Lees hier onze 5 tips voor de perfecte vakantiefoto

Lifestyle blog

In ons EDITED blog behandelen wij allerlei verschillende onderwerpen. Wij weten als geen ander dat het moeilijk is om alles zelf te weten en soms heb je gewoon echt antwoord nodig op een brandende vraag. Op dat moment wil jij al het advies, alle handige tips en benodigdheden bij de hand hebben. Ben jij dus benieuwd naar hoe jij je benen mooi houdt in de zomer, hoe je makkelijk je uitzet bij elkaar spaart, of hoe je nou precies gezond kunt afvallen? Wij geven antwoord op al jouw vragen. Zo fiets je gemakkelijk door je leven!

Lees hier verder voor meer tips over je uitzet

Vind hier meer tips om energiek wakker te worden

Lees hier onze samenwoon tips 

Vind hier handige tips om gezond af te vallen

Blog lifestyle

Lifestyle meets fashion

Voor de een is het begrip ‘mode’ wat belangrijker dan voor de ander, maar het speelt een rol in ieders leven. Mode kan ook verschillende stressmomentjes met zich mee brengen. Denk bijvoorbeeld aan het inpakken van je koffers voor vakantie. Welke kleding neem je mee en hoe stop je dat dan het slimste allemaal in je koffer? Niet iedereen gaat hier op de meest handige manier mee om. En dan al die dresscodes altijd maar weer. Bij iedere gelegenheid wordt weer wat anders van je verwacht, en je wilt er altijd weer goed uit zien (in ieder geval, niet voor aap staan…). Een goede eerste indruk maken is nou eenmaal heel belangrijk. Wat draag je bijvoorbeeld naar een sollicitatiegesprek? Het ene bedrijf is het andere niet en met elk sollicitatiegesprek moeten we dus eigenlijk anders omgaan. Verschillende banen en bedrijfsleiders, die allen een andere style van je verwachten… Van formeel tot casual, hoe maken we de juiste keuze?

Alle tips en tricks voor het maken van een goede indruk op je sollicitatiegesprek lees je hier

Dat je kleding er leuk uitziet is natuurlijk heel belangrijk, maar dat het comfortabel zit is zeker zo belangrijk. Wanneer kleding lekker en fijn zit heb je in ieder geval een zorg minder en hoef je je geen druk te maken over je kleding in wat voor situatie dan ook. Denk maar eens aan de eerste keer dat je op de skipiste staat, dan is het fijn als je goede en comfortabele kleding draagt. Ook is het dan handig als je weet wat je mee moet nemen. Je wilt natuurlijk niet klappertandend in je veel te frisse kleding het eerste après-ski-biertje bestellen…

Lees hier hoe jij goed voorbereidt naar de skipiste vertrekt

Er zijn nog veel meer feesten, activiteiten en gelegenheden waarbij het belangrijk is dat je gepast gekleed bent.

Wat draag je naar een concert, opera of theater? Lees het hier!

Wat draag je naar het casino? Vind hier tips!

Lees hier verder ons advies over dresscodes 

Meer over mode vind je hier 

OTTO de webshop

OTTO is verrassend veelzijdig. Niet alleen mode, maar ook andere lifestyle artikelen staan hoog in ons vaandel. Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe fiets, een handige fotocamera, die comfortabele vrijetijdskleding of een nieuwe sapcentrifuge? Wij bieden een groot assortiment aan producten en merken.

Neem eens een kijkje in onze webshop 

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Gidsen Lifestyle Outfits Reizen Tips

Julietta van Vugt
You might also like