Alle mode artikelen / General / Mode / 21 november 2022

Mooie lingerie voor de feestdagen

Our favorite time of the year: de feestdagen! De feestdagen staan helemaal in het teken van jezelf prachtig aankleden. Een mooi lingeriesetje onder je feestelijke outfit mag dan ook zeker niet ontbreken. Tip: lingerie is ook een perfect kerstcadeau waar iedere vrouw blij van wordt. En dames, cadeautjes mogen we ook voor onszelf kopen! Je verwent niet alleen jezelf met mooie lingerie, maar natuurlijk ook je geliefde. In dit blog inspireren wij je met de mooiste bh’s, slips en negligés voor de feestdagen!

Slip

Pak uit met een mooie lingerieset

We houden van een lingerieset, een mooie bh met een bijpassende slip! Zeker tijdens de feestdagen mag je wat meer aandacht besteden aan mooie lingerie die bij elkaar past. Ga voor een BH waarin je jezelf zelfverzekerd voelt. Of dat nou een push-up BH is of een bralette, draag het met zelfvertrouwen. Kies voor een slip waar jij je comfortabel in voelt. Een string is erg sexy. Een hipster geeft je billen een mooie vorm en ziet er ook fantastisch uit.

Mooie lingerie kleuren voor de feestdagen

Welke kleur lingerie past bij de feestdagen? Sowieso is het goed om rekening te houden met je outfit. Je wilt natuurlijk niet dat de kleur van je outfit vloekt met de kleur van je lingerie. Hieronder verklappen we jullie onze drie favorieten kleuren!

Zwarte lingerie

s.Oliver push-up bh 34,99

Zwarte lingerie is altijd goed!

Met zwarte lingerie zit je altijd goed! Ondanks dat zwart een neutrale kleur is, hoeft deze lingerie zeker niet saai te zijn. Kant tovert een lingeriesetje helemaal om tot sexy lingerie. Met zwarte lingerie is het helemaal niet erg om over de top te gaan met de details.

Mooie lingerie

LASCANA push-up bh 29,99

Rode lingerie is de perfecte kerstlingerie

Bestaat er een kleur die meer geschikt is voor de feestdagen dan rood? Wij denken van niet! Rode lingerie staat ontzettend chique en is dé kleur voor kerstlingerie.

Mooie lingerie

LASCANA bh 39,99

Blauwe lingerie voor de elegant ladies

Blauwe lingerie mag zeker niet vergeten worden. Het is ontzettend sexy en staat bij vrijwel iedere vrouw prachtig. Donkerblauwe lingerie is heel elegant.

Negligé om je mooie lingerie af te maken

Wil jij nou echt helemaal uitpakken deze feestdagen? Dan is een mooie negligé ook iets voor jou! Zo is jouw nachtkleding on point tijdens de feestdagen. Ook hier zijn donkere kleuren erg geschikt voor de feestdagen. Denk bijvoorbeeld aan zwart of rood.

Negligé

LASCANA negligé mini-lengte 29,99Lascana negligé met verstelbare bandjes 29,99 – LASCANA negligé mini-lengte 29,99

Geen reden om saaie lingerie onder je feestelijke outfit te dragen dus. Nog op zoek naar kerskleding? Voor feestelijke kerstkleding inspiratie kun je ook bij ons terecht. Lingerie is een heel leuk kerstcadeau, maar we hebben nog genoeg andere ideeën. Hier vind je inspiratie voor de leukste kerstcadeaus. Fijne feestdagen!

Handtekening

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Feestdagen Lingerie Mode OTTO Vrouwen

Suzanne Paijmans
You might also like