Zo voorkom jij miskopen tijdens online shoppen in de sale!

Shoppen met korting, we zijn er allemaal dol op! De mooiste items voor een leuk prijsje, wie wordt daar nou niet blij van? Met al die sale is het moeilijk om kritisch te blijven, want ‘voor die prijs kan ik het toch niet laten liggen?’. Om te voorkomen dat je kast straks vol ligt met miskopen, geven wij je tips voor online shoppen in de sale.

voorbereiding

Voorbereiding is key

Voorbereiding is het halve werk! Dit gaat ook zeker op voor online shoppen. Bekijk eerst goed je kledingkast. Welke kledingstukken heb je al en naar wat voor items ben je echt opzoek? Als je echt veel wilt inslaan tijdens de sale, is dit ook hét moment om je kledingkast eens goed door te spitten. Afscheid nemen van kleding kan lastig zijn, echter heb je er ook niets aan wanneer het stoffig blijft hangen. Denk dus even twee keer na wanneer het argument ‘misschien draag ik dit nog wel een keertje’ naar boven komt. Nu heb je een duidelijk overzicht van welke items je nog mist en heb je zeker genoeg ruimte in je kast.

budget miskopen

Bepaal je budget

Om te voorkomen dat je heel enthousiast overal je winkelmandje vult, bepaal je van tevoren al wat je budget is. Met een budget weersta je verleidingen makkelijker en het zorgt voor minder miskopen. Vooral de optie achteraf betalen zorgt ervoor dat je makkelijker over je budget gaat, omdat geld uitgeven zo een stuk sneller gaat.

basics

Kies voor basics

Mis jij nog goede basics in je kast? Een leuke skinny jeans, comfy trui of zwarte blazer zijn kledingitems die makkelijk te combineren zijn en een echte must voor jouw garderobe. Lees ook eens ons eerder geschreven artikel om erachter te komen welke truien zeker niet mogen ontbreken in jouw kledingkast. Of ben jij opzoek naar een dikke winterjas? Dit relatief dure kledingstuk scoor jij nu voor een veel voordeligere prijs. Voor zo’n kledingstuk is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in de sale.

Kritisch voor miskopen

Koop bewust en blijf kritisch op miskopen

De laatste tip die we je willen meegeven, is dat je altijd bewust en kritisch moet blijven bij elke aankoop. Bedenk of het kledingstuk echt bij je past en op welke manier je het kan combineren. Tijdens de sale  voel je wellicht een bepaalde druk om snel aankopen te doen. Dit om te voorkomen dat de artikelen die je graag wil uitverkocht zijn. Maar vergeet niet dat na één uur jouw items vaak echt nog niet uitverkocht zijn. Ga tussendoor lekker iets anders doen om wat te ontspannen en kijk dan nog eens of je het kledingstuk echt wilt

Met al deze tips ben jij helemaal klaar voor de sale periode zonder te eindigen met een kast vol miskopen. Blijf onthouden dat kwaliteit boven kwantiteit gaat en neem geen overhaaste beslissingen! Ben jij van plan tijdens Black Friday items te scoren in de sale? Lees dan ook eens ons eerder geschreven artikel om alles uit je Black Friday te halen. Weet jij al met welke items jij je garderobe gaat aanvullen?

handtekening
Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  miskopen Shoppen Tips

Marlie Cremers
You might also like