Home / Tips / Hoe draag je? / Hoe draag je: denim

Hoe draag je: denim

banner hoe draag je

Denim, je ziet het dagelijks o-ver-al om je heen. Iedereen loopt tegenwoordig in een spijkerbroek. Logisch ook, want ze zijn overal mee te combineren. Maar dan ook echt met alles! Hoewel het heel gemakkelijk is om even snel een spijkerbroek met t-shirt aan te trekken ‘s ochtends, zijn er natuurlijk nog heel veel andere manieren om denim in je outfit te verwerken. Lees mee en ontdek de leukste manieren om denim te combineren!

denim jasje

Simple, but effective

Spijkerstof is misschien simpel, maar toch heel mooi. De simpelste kledingstukken kunnen door spijkerstof toch speciaal eruit zien. Denk bijvoorbeeld aan een spijkerjasje. Het spijkerjasje is tegenwoordig onmisbaar geworden in onze samenleving. Het past echt bij alles, omdat het zo simpel is, maar toch maakt het elke outfit weer speciaal. Dit jasje is dus een echte aanwinst voor iedereen. Is het wat kouder, ga dan een voor een variant met wol erin. Schijn het zonnetje lekker, neem dan je korte spijkerjack mee!

denim top

Denim on top

Denim is onmisbaar in elke kledingkast. Van spijkerbroeken tot spijkerjasjes, iedereen heeft er wel een paar in zijn of haar kast hangen. Maar je kunt ook andere items dragen van dag tot dag. Denk bijvoorbeeld aan een denim top. Ga eens voor een spijkerblouse, t-shirt van spijkerstof of een leuke off-shoulder top! Tegenwoordig zijn bijna alle kledingstukken wel in denim te verkrijgen, dus kijk eens goed rond en dare to be different.

denim dress

Dress to impress

Wat kan het simpelste jurkje helemaal fashionable maken? Denim! Tegenwoordig zijn denim jurkjes helemaal hip en happening. Elke winkel die je binnenloopt heeft minstens één spijkerjurk in de winkel hangen. Het past bij al je schoenen en je hoeft maar één kledingstuk aan te trekken. Ideaal voor in de ochtend, je hoeft bijna niet meer na te denken over je outfit! Wil je de outfit wat kleurrijker maken? Trek dan je felle schoenen aan of doe felle lippenstift op. Dit geeft een extra boost aan je dress.

Double denimdouble denim

Voor de echte dare devils onder ons is double denim een toffe optie. Wees niet bang en draag spijker op spijker! Draag bijvoorbeeld een spijkerjasje op een goed paar jeans of trek een denim blouse aan op je favoriete spijkerbroek! Het voelt op het begin misschien even alsof iedereen je aankijkt, maar trust me, het enige wat iedereen denkt is hoe vet je outfit eruit ziet. Trek er je mooiste laarsjes of sneakers onderaan en je hebt gegarandeerd een fantastische start van je dag!

Denim kan dus altijd, maar er wat leuks van!

handtekening

 

 

 

Deel deze blog met je vrienden: