Home / Tips / Wat geef je cadeau? / Wat geef je cadeau voor Sinterklaas?

Wat geef je cadeau voor Sinterklaas?

Oo, kom maar eens kijken, wat ik in deze blog vind. Namelijk verschillende ideeën voor Sinterklaas cadeautjes. Dus maak je niet langer druk om welke cadeautjes je moet kopen. Wij hebben verschillende cadeau-ideeën voor in de schoen, surprise of in de zak. Lees snel verder en kom erachter met welke Sinterklaas cadeautjes jij kunt verassen.

Sfeerbeeld Sinterklaas

Voor in de schoen

Je (klein)kind vindt het vast geweldig. s’Avonds voor het slapen de schoen zetten en een liedje zingen. Maar wat moet jij erin stoppen? Dit blijft natuurlijk een belangrijke, maar vaak ook lastige vraag. Je wilt natuurlijk s’ochtends een blij gezichtje zien, wanneer ze het cadeautje uit de schoen pakken. Om jou te helpen hebben we de leukste Sinterklaas cadeautjes voor in de schoen uitgekozen. Hieronder zie je de drie leukste Sinterklaas cadeautjes voor jongens en meisjes.

Voor de jongens

 1. Mini-box LEGO:
  LEGO heeft verschillende kleine doosjes, waarmee je iets kunt bouwen.
  Zo heb je bijvoorbeeld een politieauto of een Star Wars speeder. Super leuk, want je kunt gemakkelijk en snel iets bouwen. Hierdoor weet je zeker dat alle onderdelen bij elkaar horen en het levert meteen leuk speelgoed op!
  Cadeau LEGO


 2. Auto’s:
  Auto’s of andere voertuigen zijn vooral leuk voor kleinere kinderen. Een speelgoedauto is goedkoop en gaat jaren mee. Daarnaast kan een kindje hier vaak uren meespelen, zeker als hij er meerdere heeft. Met een speelgoedautootje geef jij jouw kindje uren speelplezier!
  Cadeau speelgoedautootjes


 3. Buitenspeelgoed:
  Buitenspeelgoed, je hebt er veel keus in. Het is geschikt voor verschillende leeftijdsklassen en verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. Geef je kindje stoepkrijt, spulletjes voor in de zandbak of iets anders. Gegarandeerd dat je kindje dan zelfs in het najaar buiten wilt spelen!
  Cadeau buitenspeelgoed


Voor de meisjes

 1. Knutselspulletjes:
  De meeste meisjes vinden knutselen erg leuk. Een knutselpakketje in de schoen komt dan ook zeker van pas. Want hoe tof is het om een keer echt iets bruikbaars te kunnen maken, in plaats van alleen een tekening te kleuren. Met de verschillende knutselpakketjes maakt je kind zo een eigen armbandje, tas of iets anders tofs!
  Cadeau knutselpakketje


 2. Poppenkleertjes:
  Kinderen beschouwen een pop vaak als hun eigen baby. Dit betekent dus dat de pop vaak een andere outfit aan moet. Om ervoor te zorgen dat de pop voldoende kleding heeft om aan te trekken, kun je poppenkleertjes in de schoen stoppen. Deze zijn vaak niet heel erg prijzig en je kind wordt er gegarandeerd blij van!
  Cadeau poppenkleertjes


 3. Puzzels:
  Puzzels zijn geschikt voor alle leeftijden. Koop voor de kleinste kindjes een simpele boerderijpuzzel en voor de oudere kinderen een Disneypuzzel met veel stukjes. Zo kan je kindje uren haarzelf vermaken!
  Cadeau puzzel's


Voor surprise

Een surprise maken, een gedicht schrijven en ook nog eens cadeau’s bedenken om in de surprise te stoppen. Ja, met Sinterklaas wordt er veel van je gevraagd. Vaak moet je bij een surprise ook nog eens rekening houden met een laag budget. Ieder jaar is het dan ook de vraag hoe je dat in hemelsnaam voor elkaar gaat krijgen. Om je te helpen hebben wij een aantal Sinterklaas cadeautjes voor een beperkt surprise-budget bedacht.

Onder de 10 euro

1. Sieraden:
Vooral voor vrouwen zijn dit erg leuke Sinterklaas cadeautjes. Je shopt verschillende sieraden zoals kettingen, armbanden en oorbellen al voor minder dan 10 euro. Dit is natuurlijk perfect voor een surprise. Houd wel rekening met de stijl van de vrouw, want dit is erg bepalend bij sieraden. Voor mannen en jongens zijn sieraden trouwens ook geschikt. Maar ga dan wel van ten voren na of deze man dit wel draagt!
Cadeau oorbellen


2. Work-outmaterialen:
Iedere dag een work-out is erg belangrijk. Maar niet iedereen heeft hier iedere dag zin in. Hoe ideaal zou het dan zijn als je dit thuis kunt doen? Je shopt verschillende materialen al onder de 10 euro. Zo kun je bijvoorbeeld een springtouw geven. Work-outmaterialen zijn dan ook erg geschikt als surprise cadeau voor mannen en vrouwen. Want een goede work-out met de juiste materialen is belangrijk voor iedereen!
Cadeau springtouw


3. Oortjes:
Muziek is tegenwoordig erg populair. Of je nu in de trein zit, aan het fietsen of wandelen bent, het maakt niet, eigenlijk iedereen luistert wel naar muziek. Om je omgeving niet lastig te vallen is het dan ook ideaal als je oortjes in kunt doen. Aangezien oortjes veel gebruikt worden, gaan ze vaak maar een paar maanden mee. Het is dan ook een erg functioneel cadeau om te geven met surprise, want ze komen altijd wel van pas!
Cadeau oortjes


Onder de 20 euro

1. Sjaal:
Een sjaal is vooral tijdens de wintermaanden erg fijn om te hebben. Het is dus een handig cadeau om te geven tijdens een surprise, want hij kan meteen worden gebruikt. Een sjaal is voornamelijk leuk voor vrouwen, maar er zijn ook mannen die hem dragen. Wel is het belangrijk dat je net als bij de sieraden rekening houdt met de stijl van die persoon. Maar wanneer je een sjaal kiest in de juiste stijl, zal hij veel worden gedragen en is hij dus erg functioneel!
Cadeau sjaal


2. Muts:
Een muts is erg praktisch en stijlvol voor zowel mannen als vrouwen. Natuurlijk is het bij het kiezen van een muts ook belangrijk dat je rekening houdt met de stijl van die persoon. Je hebt veel verschillende soorten en je kunt ook altijd nog gaan voor een leuk hoedje, een pet of voor de vrouwen een haarband. Genoeg keuze dus en ook nog eens erg praktisch!
Cadeau muts


3. Telefoonaccessoires: 
Wie maakt er tegenwoordig geen gebruik van een mobiele telefoon? Dit is maar een klein gedeelte van de bevolking in Nederland. De meeste mensen zullen dan ook erg blij worden van een cadeau voor hun geliefde telefoon. Zo kun je gaan voor een telefoonhoesje, leuke gadget of een andere accessoire. Het voordeel hiervan is dat het eigenlijk voor iedereen geschikt is en verkrijgbaar in verschillende prijsklasse. Een ideaal surprise-cadeau dus!
Cadeau telefoonhoesje


Voor in de zak

Op pakjesavond wil je natuurlijk jouw kind, man, jezelf en eventueel andere graag verwennen. Maar wat voor Sinterklaas cadeautjes stop je in de zak, als die persoon geen wensen heeft? Wij hebben een aantal standaard Sinterklaas cadeautjes beschreven voor verschillende leeftijdscategorieën. Zo weet je zeker dat jouw cadeautje in smaak valt.

0 tot 25 jaar

 1. Gamespullen:
  Gamen is al jaren populair bij jongeren. Van Playstation tot XBOX tot Nintendo, er is zoveel keus. Wanneer je een groot budget hebt, kun je een playstation of XBOX cadeau doen. Heb je minder budget? Dan kun je altijd gaan voor een game of gameaccessoires zoals een gamestoel of controller. Zodra jij een gamecadeau hebt gegeven, zul je die persoon waarschijnlijk een lange tijd niet meer zien of horen. Want dan is game op dat moment gegarandeerd het belangrijkste!
  Cadeau Playstation


 2. Speelgoed:
  Speelgoed is een breed begrip. Je hebt zoveel verschillende dingen die onder de categorie “speelgoed” vallen. Zo is het voor meisjes leuk om een pop of Barbie cadeau te doen. Voor jongens is LEGO of een racebaan een tof cadeau. Wanneer je een iets groter budget hebt, is het leuk om een trampoline cadeau te geven. Maar bordspelletjes zijn ook altijd erg geschikt voor iedereen!
  Cadeau UNO


 3. Speakers:
  Speakers zijn ideaal voor feestjes of wanneer je thuis muziek wilt draaien. Wanneer je een draagbare speaker koopt, kan die persoon het boxje overal mee naar toe nemen. Super handig want dan kun je overal genieten van leuke muziek. Bijvoorbeeld in de voetbalkleedkamer, op het strand, aan het zwembad, op de fiets of bij opa en oma. Met een speaker heeft niet alleen de persoon waaraan je het geeft uren plezier, maar jij zelf ook!
Cadeau JBL


 25 jaar en ouder

 1. Horloge:
  Horloges zijn een echte mutshave. Eigenlijk iedereen draagt er wel een. Een top cadeau dus, want je hebt veel verschillende soorten om uit te kiezen. Ga voor de horloge die bij de stijl van die persoon past. Dan heb je zekers te weten een geweldig cadeau!
  Cadeau horloge


 2. Keukenspulletjes:
  Iedereen heeft wel een keuken en dus keukenspulletjes nodig. Ga na of die persoon nog speciale wensen heeft. Wie weet wil die persoon wel net een speciaal en exclusief servies of een nieuw keukenapparaat. Dit is dan ook een erg functioneel cadeau. Zo weet je zeker dat jouw cadeau ook daadwerkelijk gebruikt wordt!
  Cadeau keukenapparaat


 3. Woonaccessoires: 
  Je interieur veranderen of opleuken kan nooit kwaad. Verschillende woonaccessoires zijn dan ook een erg leuk cadeau om te geven. Want zo kan die persoon zijn interieur weer leuk opfleuren of veranderen. Houdt natuurlijk wel rekening met de stijl van die persoon en het seizoen. Maar met een leuk vloerkleed, kussentje of een andere accessoire valt jouw cadeau zeker in de smaak!
  Cadeau kussentje


Er is dus genoeg keus om te geven. Welke Sinterklaas cadeautjes ga jij kopen?

Deel deze blog met je vrienden: