Een bruiloft of ander feestje? Mooie avondjurken stelen de show!

Heb je een uitnodiging voor een bruiloft, galadiner of feestje? Met een mooie avondjurk steel je de show. Een kort model met bijzonder detail, een lang model met slanke pasvorm, strapless of lange mouwen. Voor elk feestje zijn er avondjurken te vinden die perfect bij de gelegenheid passen. Daar kun je er niet genoeg van in de kast hebben hangen!

Inhoudsopgave

De zoektocht naar de perfecte avondjurk
De beste avondjurk voor jouw figuur
Combineren maar

De zoektocht naar de perfecte avondjurk

Als je bent uitgenodigd voor een bruiloft, galadiner of chique feestje, kun je moeilijk in je spijkerbroek aankomen. En laten we eerlijk zijn, dat wil je natuurlijk ook helemaal niet. Wat is er leuker dan op zoek te gaan naar een mooie nieuwe avondjurk. Een prachtig exemplaar waarin jij je net zo mooi voelt als de bruid, als het een bruiloft betreft tenminste. En waarin je toch in ieder geval een deel van de ogen op je gericht hebt. Ieder feestje vraagt om andere type avondjurken. Op een bruiloft midden in de zomer draag je het liefst een kort model met korte mouwen. Terwijl je op een galadiner met oud en nieuw waarschijnlijk liever voor een lang exemplaar met lange mouwen gaat. Gelukkig is er keuze genoeg, en zijn er voor iedere gelegenheid mooie avondjurken te vinden.

De beste avondjurk voor jouw figuur

Bij de keuze voor een avondjurk speelt niet alleen de gelegenheid een rol. Zo hebben we allemaal een ander figuur en staat de ene jurk ons beter dan de andere. Heb je slanke benen en schouders, maar een wat vollere romp? Dan zorg je er met een kort model voor dat je slanke benen mooi uitkomen. Zijn je heupen breder dan je schouders? Dan kun je jouw bovenlichaam wat meer body geven door een avondjurk te kiezen met aan de bovenkant veel borduursels. Heb je juist brede schouders en smalle heupen? Dan is het beter om de nadruk juist niet op de schouders te leggen. In dit geval is een wijd uitlopende avondjurk uitermate geschikt. Kies ook voor een jurk met wat lossere mouwtjes. Zijn je schouders net zo breed als je heupen? Dan kun je jouw taille benadrukken door een avondjurk met een band in de taille uit te kiezen. Ben je gezegend met ronde heupen, een smalle taille en ronde borsten? Dan kun je vrijwel elk type avondjurk aan.

Combineren maar

Avondjurken combineer je natuurlijk met mooie accessoires. Dan kun je denken aan mooie sieraden, een kleine handtas of clutch en mooie schoenen. Pumps of sandalen met hak passen goed bij alle avondjurken. Kun je niet zo goed op hakken lopen? Dan kun je voor een pump met een wat dikkere en lagere hak kiezen. Want die geven wat meer stevigheid en stabiliteit. Voor later op de avond kun je natuurlijk ook nog altijd een paar ballerina’s in je tas stoppen. Er is niemand die er dan nog op let welke schoenen je aanhebt. Neem vlug een kijkje in ons aanbod avondjurken. Er zit vast een exemplaar bij dat jou perfect staat.