Badpakken voor grote maten

Zoek je badpakken voor grote maten? Wij geven je een aantal praktische tips om je te helpen bij je aankoop.

Inhoudsopgave

Welke voordelen bieden badpakken voor grote maten?
Waarop moet je letten bij het kopen van badpakken?
Welk badpak voor grote maten zal ik kiezen?
Welke modellen zijn bijzonder voordelig voor grote maten?
Welke strandaccessoires laten grote maten slanker lijken?
Welke kleuren passen bij welke teint?

Welke voordelen bieden badpakken voor grote maten?

Badpakken modelleren het figuur optisch. De taille en buik, de gebruikelijke probleemgebieden van vrouwen, worden in een badpak beter gevormd en ondersteund. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van versterkt binnenwerk bij de probleemgebieden. Daarnaast ondersteunen de brede banden de borsten, zorgen ze voor bewegingsvrijheid en verhogen ze het draagcomfort.

Waarop moet je letten bij het kopen van badpakken?

In principe mag badmode niet te strak zijn, ongeacht hoe dik of dun je bent. Als het badpak ergens snijdt of te krap zit, ziet de drager er mollig en misvormd uit. Een goed passend badpak is bovendien de alfa en omega voor een mooie verschijning op het strand – ook bij grote maten.

Welk badpak voor grote maten zal ik kiezen?

Dat hangt van je individuele figuur af. In het algemeen geldt voor volslanke dames: Accentueer je voordelen. Deze leiden namelijk de aandacht af van je probleemzones en verhogen je aantrekkelijkheid. Heb je een mooi decolleté? Kies dan een badpak met geaccentueerde hals. Is de rug je beste kant? In dit geval zijn badpakken met laag uitgesneden rug geschikt voor je. Heb je wat korte benen? Badpakken met hoog uitgesneden pijpen rekken optisch uit. Wat betreft kleur zou je donkere kleuren moeten kiezen, die smokkelen altijd een paar pondjes weg.

Welke modellen zijn bijzonder voordelig voor grote maten?

Deze vraag laat zich niet zo gemakkelijk beantwoorden, uiteindelijk heeft iedere vrouw haar individuele voordelen en probleemzones. In het algemeen kan worden gesteld dat badpakken met wikkelvorm of ruches het figuur flatteren, omdat ze het lichaam vorm en silhouet geven. Het is ook belangrijk om zoveel mogelijk af te zien van grove patronen. Modellen met grafische patronen of lijnen worden daarentegen sterk aanbevolen, omdat ze de taille optisch versmallen.

Welke strandaccessoires laten grote maten slanker lijken?

Vrouwen met grote maten moeten zeker modieuze pareos en omslagdoeken in hun badtas inpakken. Deze strand accessoires zijn niet alleen trendy, maar creëren ook een vrouwelijk en elegant silhouet. Bovendien beschermt de kleding je tegen intensieve blootstelling aan de zon. Met omslagdoeken en pareos scoor je in elk opzicht.

Welke kleuren passen bij welke teint?

Hoe donkerder en gebruinder de huid, hoe feller de kleuren zullen uitvallen. Badpakken voor grote maten in rood of geel passen goed bij donkere huidtypen. Als je een lichte huid hebt, zal je koele kleuren als groen en blauw prefereren. De vuistregel is: Donkere kleuren maken slank.

Verdere informatie:

Populaire merken: Alba Moda, Anita, Charmline, LASCANA, Naturana, Opera, Palm Beach, Pola Neumann, Sunflair, VENICE BEACH.

Designs: met ruches, met print, met bandjes, met ruiten, in rok-vorm, sportief, elegant, klassiek, eenvoudig.