Paarse Bikini's
NAAR BOVEN

Is jouw Paarse Bikini's een trend?

Is jouw Paarse Bikini's naar keuze een trend waar jij mee kan gaan shinen? Lees snel verder en vind uit wat de bikinitrends zijn. Een reisje geboekt naar de zon? Daar kan natuurlijk geen bikini aan ontbreken. Een Paarse Bikini's waar jouw keuze naar uit gaat zijn er in verschillende soorten modellen bij OTTO, zoals een tankini, halterbikini, triangelbikini of een push-up bikini. Deze zomer zijn er verschillende bikini trends die je ook weer terug kan vinden in het grote assortiment bikini’s van OTTO.

Dit zijn dé trends deze zomer:

  • Een bikini met cutouts. Bijvoorbeeld in het bikinibroekje aan de zijkant zijn er verschillende cutouts, waardoor het net een tikkeltje sexier is.
  • Een bikini met franjes en ruches. Het maakt je bikini gelijk een stuk vrolijker en een stuk vrouwelijker.
  • Een bikini met een high waist slip. Ben je nog niet helemaal tevreden over je lichaam, dan is een high waist bikini de ideale oplossing. Je buikje is verborgen en je bent ook nog eens helemaal trendy!
  • Een bikini met een wilde print. Hoe meer print je ziet op je bikini, hoe beter het is!
  • Een bikini met een hoog gesloten top is helemaal hot deze zomer. Het accentueert je schouders.
  • Een bikini met strepen. De streep is deze zomer een grote trend. Ook bij andere damesmode is deze trend zichtbaar aanwezig, maar dus bij de bikini’s.

Is jouw Paarse Bikini's een ware trend of ga je toch een andere keuze maken? Shop nu jouw favoriete trend bij OTTO in de bikini shop!

De keuze is groot voor een Paarse Bikini's

OTTO heeft een groot assortiment aan verschillende soorten bikini’s. Wij hebben een handig overzicht met de meest recente artikelen in ons assortiment. Online winkelen ging nog nooit zo eenvoudig. Kies uit een ruim aanbod van jouw gewenste artikelen tegen lage prijzen. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om te betalen bij OTTO. Kies de betaalvorm die je wenst bij het afronden van je bestelling.