Bikinitops

De zomer komt eraan en je wilt de perfecte indruk maken op het strand? Met passende bikinitops zet je jouw rondingen in de schijnwerpers. Bovendien laat een aantal probleemgebieden zich gemakkelijk verbergen.

Inhoudsopgave

Welke soorten bikinitops zijn er?
Welke bikinitop past bij mijn figuur?
Hoe combineer ik mijn bikinitop?
Welke kleur past bij mijn huidtype?
Welke verschillende materialen zijn er voor bikini tops?
Meer informatie:

Welke soorten bikinitops zijn er?

Ook bij bikinitops zijn de push-up varianten die borsten liften en vorm geven het meest populair. Gelijk daarna volgen de klassieke tops met beugel die vooral steun bieden. Voor een meer egale zongebruinde teint kiezen veel vrouwen voor bandeau modellen. Mocht je sportief bezig willen zijn op het strand dan bieden tankini’s of bustier tops voldoende steun.

Welke bikinitop past bij mijn figuur?

De doorslaggevende factor bij het kiezen van een bikini is de grootte van je borsten. Bij kleine decolletés zijn push-ups een goed idee. Eenzelfde effect kan worden bereikt met versieringen. Met ruches of volants mag je groots uitpakken. Met een grotere boezem zal je meer behoefte hebben aan steun. Hoe groter de borstomvang, hoe breder de bandjes, beugel en onderband zouden moeten zijn. Is dat te klassiek, dan zijn bustiers of tankini’s een juiste keuze. Bandeaus en triangel vormen zijn meer geschikt voor jonge meiden en vrouwen met een perfecte buste.

Hoe combineer ik mijn bikinitop?

Als je een bikinitop met bijpassend bikinibroekje te klassiek vindt, probeer dan colour-blocking. Bij deze trend worden verschillende effen kledingstukken gecombineerd, afhankelijk van je stemming. Indien een groot deel van de bikinitop een patroon heeft, houd dan het bikinibroekje effenkleurig of laat het patroon daar weer terugkomen – dan wordt het een samenhangend geheel. Als je niet te veel huid wilt laten zien, kies dan voor een tankini en een hotpants-stijl broekje.

Welke kleur past bij mijn huidtype?

Als je al gezegend bent met een mooi gebruind kleurtje, dan kun je bijna elke kleur dragen. Hoe feller de bikinitop, hoe stralender je huid zal lijken. Zwart is natuurlijk een klassieker die alle huidtypen kunnen dragen. Blekere dames kunnen beter felle kleuren vermijden – daarin verdwijnen ze.

Welke verschillende materialen zijn er voor bikini tops?

Standaard zijn de bikinitops inmiddels gemaakt van een waterafstotende synthetische stof. De vezels drogen snel en zijn aangenaam voor de huid.

Meer informatie:

In onze webshop vind je ook bijpassende broekjes in verschillende uitvoeringen voor je beugel- of triangeltops, matchende bikini sets of sets om zelf te combineren.

Kleuren: Wat betreft kleur zijn er geen grenzen aan bikinitops. Ze zijn verkrijgbaar met bloemenprint, effen of gestreept. Het palet varieert van tropische kleuren tot zwart, blauw en roze tot aardse tonen. Met het combineren van een top en broekje kun je eindeloos veel strand-looks creëren.