Geef jij een eigen draai aan jouw outfit? Dan maak jij je bikini compleet met deze bikinibroekjes.

Bikinibroekjes

Met onze vrouwelijke bikinibroekjes ben je een absolute blikvanger op het strand. Hier kun je lezen welke overwegingen er zijn bij de aankoop.

Inhoudsopgave

Welke soorten bikinibroekjes zijn er?
Met welk bikinibroekje kan ik een buikje verbergen?
Welk bikinibroekje is geschikt voor kleinere billen?
Waar moeten vrouwen met bredere heupen op letten?
Hoe kan ik de probleemgebieden heupen en billen verbergen?
Verdere informatie:

Welke soorten bikinibroekjes zijn er?

Net zoals de onderbroek, is de bikinibroek er in verschillende stijlen, pasvormen en ontwerpen. Zo zijn er bikinibroekjes met hoge taille, retro bikinibroekjes, bikinirokjes, string bikini’s, tanga bikini’s en de klassieke bikinibroek. Daarnaast kun je bikinibroekjes vinden met de pasvorm van een hipster, slip of hotpants en zijn er sportieve zwembroeken met een comfortabele, casual pasvorm. Neem een kijkje in de webshop van OTTO: Wij verkopen verschillende modellen van bekende merken zoals Buffalo, Olympia, Venice Beach en LASCANA.

Met welk bikinibroekje kan ik een buikje verbergen?

Als je een buikje wilt verbergen, zou je een bikinibroek met hoge taille kunnen kiezen. De retro-stijl is bovendien erg gewild en hip binnen de badmode. Als het bikinibroekje over de buik valt, is deze slim verborgen. Let op: de zijkanten van het broekje moeten niet te groot uitvallen, anders wordt het tegenovergestelde effect bereikt. Overigens kan een pareo of omslagdoek ook helpen bij het verbergen van de buik.

Welk bikinibroekje is geschikt voor kleinere billen?

Sportieve vrouwen met een kleine taille en vrouwen met relatief smalle heupen kunnen hun vrouwelijke silhouet benadrukken met de juist bikini. Alles wat volume toont, is toegestaan. Strepen, ruches, volants, pailletten of grote patronen op het bikinibroekje laten je billen ronder en weeldiger lijken. Tegelijkertijd lijkt de taille smaller, wat bijdraagt aan het accentueren van de borsten en billen.

Waar moeten vrouwen met bredere heupen op letten?

Vrouwen met meer uitgesproken rondingen moeten de aandacht vestigen op hun borstomvang om zo optisch te compenseren voor hun bredere heupen. Hoewel de top best opvallend mag zijn, is het beter om het bikinibroekje simpel te houden. Bikinibroekjes met een effen kleur en zonder patronen of versiering staan het meest flatterend. Ook moet de kleur niet te heftig zijn, omdat anders de aandacht naar het probleemgebied wordt getrokken. Vooral bikinibroekjes met touwtjes of volants zijn voor bredere heupen allesbehalve gunstig. Een absolute no-go zijn slips, strings en tanga’s.

Hoe kan ik de probleemgebieden heupen en billen verbergen?

Met het kiezen van het juiste bikinibroekje heb je al veel gewonnen door niet te veel aandacht te trekken naar eventuele probleemgebieden bij de heupen en billen. Met chique accessoires, in het bijzonder een pareo, kan het flatterende effect worden gemaximaliseerd. Let er dan wel op de doek niet rond de heupen te wikkelen, anders benadruk je deze alleen maar. Een pareo moet om de taille gewikkeld worden als je probleemgebieden bij de heupen wilt verbergen.

Verdere informatie:

Bikinibroekjes zijn er in vele designs: met verstelbare bandjes, shaping model, touwtjes aan de zijkant of elastische tailleband. Daarnaast vind je bikinibroekjes in effen kleuren, twee kleuren, veelkleurig, gestreept, geruit, met stippen, met bloemenprint of met een patroon. Vaak vind je ook vele extra’s zoals een decoratieve riem of ruches.