Heine Broeken voor de moderne vrouw

De tijd dat alleen mannen broeken droegen is natuurlijk allang voorbij. De modetrends van de afgelopen jaren hebben allang bewezen dat een broek ook heel vrouwelijk gedragen kan worden. De broek wordt in het dagelijks leven misschien zelfs vaker uit de kast gehaald door mening vrouw dan een jurk. Ook Heine Broeken mogen daarom niet in jouw kast ontbreken, je collectie kan immers niet groot genoeg zijn! Combineer Heine Broeken met leuke bijpassende shirts, tops of blouses en je bent klaar om in een goede outfit de deur uit te gaan. Simpel maar altijd geslaagd!

De laatste trends op het gebied van Heine Broeken

Elk kledingstuk kent bepaalde trends die door de grote modehuizen worden bepaald. Zo zijn er ook voor de broek weer een aantal uitblinkende trends die je absoluut niet mogen ontgaan. Wil je bij de aanschaf van nieuwe Heine Broeken meegaan met de laatste ontwikkelingen? Let dan goed op onderstaande punten:

  • ’Hoog water’: een trend die eigenlijk zich spreekt, bij hoog water worden de broekspijpen opgerold tot boven de enkels zodat ze niet nat worden. En dat is precies wat deze trend inhoudt. Rol je broekspijpen aan de onderkant een stuk op of kies een variant uit de collectie Heine Broeken waarbij de pijpen al korter zijn gemaakt. Je kunt dit dus ook zelf doen bij bijvoorbeeld wat oudere broeken door gewoon een stuk van de onderkant af te knippen
  • Wijde pijpen: de smalle broekspijpen en skinny jeans worden nog steeds veel gezien maar de wijde broekspijp is ook weer terug van weg geweest. Heb je bijvoorbeeld wat bredere kuiten? Dan is deze trend op het gebied van broeken voor jou ideaal!
  • Strepen: met een gestreepte broek heb je zeker een streepje voor. Dit patroon doet het erg goed in modeland. Kies dus eens een gestreepte variant in jouw zoektocht naar Heine Broeken. Hoe opvallender, hoe beter!