Modieuze ONLY broeken vind je in onze webshop

De oprichting van ONLY

In het jaar 1995 werd het merk ONLY op de markt voor kleding geïntroduceerd. In eerste instantie begon ONLY met het aanbieden van stijlvolle spijkerbroeken, vergelijkbaar met die van het merk Levi's. De denim en stijlvolle look sloeg snel aan en het merk was al snel succesvol te noemen. In 1997 werd de eerste ONLY-winkel geopend in Oslo Arkaden, Noorwegen. Vanwege de grote omvang van het moederbedrijf Bestseller kon snel uitgegroeid worden naar het buitenland. ONLY deed voor het eerst haar intrede in het buitenland in 1996. Via Bestseller Fashion Group China werd uitgebreid naar de Aziatische markt.

ONLY heeft de meeste bekendheid in Europa, maar in het Midden-Oosten kent het merk ook een positieve ontwikkeling. ONLY is gericht op het aanbieden van de nieuwste trends en waar kan dat nou beter dan in de populaire modesteden? Door een ruim aantal aan eigen winkels (+/- 300), weet ONLY dicht op haar doelgroep te zitten. Verder zijn er globaal zo'n 6500 retailers die artikelen van ONLY aanbieden. Vanaf 2008 zijn hier ook de online webwinkels bijgekomen.

Voor wie nog niet bekend is met de moedermaatschappij: Bestseller is een internationale organisatie met focus op het aanbieden van kleding en accessoires voor vele verschillende doelgroepen. Dit doen ze door het aanbieden van vele bekende merken, zoals Jack & Jones, Selected, Vero Moda, Object en veel meer. Bestseller is een 100% familiebedrijf, opgericht in 1975 in Denemarken.

ONLY, om jou en voor jou alleen

Het doel van ONLY is om kleding en accessoires aan te bieden voor modieuze jonge vrouwen. Dit doen ze met het motto dat iedere vrouw zich zelfverzekerder moet voelen bij het dragen van kleding, ook wel 'ONLY for you'. Daarom brengt ONLY jaarlijks nieuwe collecties uit die de kracht en het zelfvertrouwen moeten vergroten. De ontwerpers van ONLY zijn continue gefocust op de nieuwste trends en hierdoor hebben ze al doel om voor elk seizoen modebewuste kleding aan te bieden. 

ONLY broeken bij OTTO

Ook voor mooie broeken van ONLY kun je terecht in de webshop van OTTO. De jeans van ONLY hebben een stijlvol en modieuze uitstraling en hiermee kom je altijd goed voor de dag. We bieden onder andere skinnybroeken, stretchjeans, leggings, straight jeans en veel meer. Neem eens een kijkje in onze webshop voor ons ONLY-assortiment. Naast kleding bieden we ook de leukste accessoires van het bekende fashion merk.