Met chelsea boots heb je een geschikte schoen voor elke gelegenheid

Chelsea boots zijn comfortabele enkelhoge schoenen die geschikt zijn voor elke kledingstijl, zowel voor dames, heren als kinderen. Door de stijlvolle pasvorm is het laarsje tijdloos. Je kunt het combineren met een sportieve en ook meer geklede stijl. Niet alleen onder een broek staat de chelsea boot prima, ook onder een jurk of rok.

Inhoudsopgave

Met chelsea boots kies je voor een enkellaars voor elke stijl
Draagmogelijkheden van deze enkellaars
Verschillende pasvormen
Diverse modellen passend bij elke outfit

Met chelsea boots kies je voor een enkellaars voor elke stijl

Zoek je een geschikte schoen die bij veel kledingstijlen past? Dan maak je met de tijdloze chelsea boot een fantastische keuze.

Draagmogelijkheden van deze enkellaars

Voor elke voet is er wel een chelsea boot: je hebt verschillende hakhoogtes, van laag (0 tot 3 cm) tot hoog (5 tot 8 cm). Daarnaast kun je ook de vorm van de hak kiezen, waardoor je gemakkelijk de passende schoen vindt bij de kledingstijl die je het liefste draagt. OTTO heeft diverse kleuren, van erg uitgesproken tot meer neutraal. Ook de vorm van de hak en de neus van de schoen bepalen je stijl. Zo kun je een hogere hak kiezen bij een meer geklede kledingstijl en een plattere hak bij een sportieve stijl. Maar het is geen must, want het model is door zijn uitstraling geschikt voor veel soorten kledingstijlen. Je komt er altijd prima mee voor de dag. De meeste chelsea boots hebben een ronde neusvorm, een aantal heeft een spitse neus.

Verschillende pasvormen

De chelsea boot kenmerkt zich door de elastische stofinzetten aan de zijkanten. Dat zorgt voor een aangenaam comfort omdat je de schoen moeiteloos aan en uit kunt trekken. Sommige elastische inzetten zijn anders van kleur dan de schoen zelf. Hierdoor krijgt de enkellaars een wat hippere uitstraling. Wil je er echter wat klassieker uitzien? Dan kies je het best voor een neutralere kleur zoals zwart, blauw of bruin. Het model van de chelsea boot is tijdloos. Maar van een ding kun je zeker zijn. Als je goed voor de dag wilt komen, maak je met deze enkelhoge schoen een perfecte keuze!

Diverse modellen passend bij elke outfit

Chelsea boots zijn er in verschillende modellen voor zowel dames, heren als kinderen. Bij OTTO kijken we niet op een maatje meer of minder: onze schoenen zijn er voor kleine voeten en ook voor dames en heren die op grotere voet leven. En uiteraard voor alles daartussenin.

Deze makkelijk te combineren enkellaars mag eigenlijk in geen enkele garderobe ontbreken. Ook niet in die van jou. Neem vlug een duik in ons grote aanbod.