Geschiedenis van de cowboylaars

De cowboylaars is een hele tijd geleden ontstaan als een praktisch gereedschap voor de cowboy. Zij kwamen er namelijk achter dat de normale schoen niet praktisch was voor een cowboy die zich door de vele bosjes en struiken moet voortbewegen. Maar het duurde niet lang voordat de cowboylaars een echt fashion statement werd. Tegenwoordig zijn ze nog steeds helemaal hot en je ziet veel mensen lopen met onder andere overknee laarzen, cowboylaarzen met hak en zonder hak.

Inhoudsopgave

Hoe kun je cowboylaarzen het beste dragen?
Kleuren
Temperatuur

Hoe kun je cowboylaarzen het beste dragen?

Je kunt deze western laarzen op verschillende manieren dragen. Je kunt ze bijvoorbeeld dragen met een jeans, jurkje of rokje. Iedere combinatie is mogelijk. Tip: Draag ze op een manier dat jij je er fijn bij voelt. Dan zul je je er fijn bij voelen en dit straal je dan ook uit.

Kleuren

In onze webshop vind je cowboylaarzen in heel verschillende kleuren, maten en stijlen. Wij hebben bijvoorbeeld zwarte suède laarzen, bruine laarzen, cognac laarzen, grijze laarzen en noem maar op. Bovendien vind je bij ons sowieso een cowboylaarsje in jouw maat, stijl en kleur. Bovendien hebben wij ook veel cowboylaarsjes van verschillende materialen.

Temperatuur

In de zomer kun je goed vooruit met een enkellaars of een sleehak cowboylaars. Daarentegen kun je in de winter kiezen voor hoge zwarte laarzen of een overknee cowboylaars. Welke cowboylaars je ook wilt dragen, je vind ze allemaal in de online webshop van OTTO!