Wat is een crop top?

Een crop top is een naveltruitje dat het onderste deel van de romp, oftewel de buik, niet bedekt. In de jaren ’90 waren deze dames tops helemaal hot maar rond 2000 raakten ze weer uit de mode. Momenteel zijn ze weer helemaal in de mode. Er zijn vele soorten crop tops, denk bijvoorbeeld aan de witte crop top, de crop trui, de kanten crop top en de bandeau top. Bovendien worden ze op veel manieren gedragen.

Hoe draag je een crop top?

Je kunt een crop top op vele verschillende manieren dragen. Ten eerste kun je hem dragen op een high-waist jeans. Zo ben je niet meteen heel bloot gekleed, aangezien een groot deel van je buik toch wordt bedekt. Wil je de nadruk dus simpelweg niet leggen op je bovenlichaam, kies dan voor een crop top met lange mouw of een crop top trui. Je kunt een crop top ook super leuk combineren met een (wat hogere) rok!

Maar natuurlijk kun je je buik gewoon laten zien als je dit wel wil. Wanneer je dit wil kun je een korte top aandoen. Bij deze top zal een deel van je buik zichtbaar zijn. Dit is natuurlijk super leuk in de zomer maar in de winter kan het soms een beetje fris zijn.

Crop top kopen?

In onze online webshop vind je veel verschillende crop tops. Zo hebben wij kanten crop tops, goedkope crop tops, lange mouwen crop tops en crop truitjes. Neem gauw een kijkje online en bestel een van onze leuke crop tops!