Enkellaarsjes grijs

Enkellaarsjes zijn er in veel verschillende kleuren en soorten. Zo kun je ze bij veel verschillende soorten gelegenheden aan. Enkellaarsjes zijn dus echte allrounders.

Hoe combineer je grijze enkellaarsjes?

Grijs is een erg diverse kleur, je hebt namelijk veel verschillende grijstinten. Zo heb je donkergrijs, tegen het zwarte aan, maar ook lichtgrijs, wat bijna wit lijkt. Een andere grijstint die erg populair is, is taupe. Dit is een mix van grijs en bruin. Bij het dragen van grijze enkellaarsjes, stat het erg mooi als je in de rest van je outfit grijs terug laat komen. Je kunt bijvoorbeeld donkergrijze enkellaarsjes dragen, met een lichtgrijs vest, zolang het maar dezelfde kleurtint is. Taupe staat daarom minder mooi bij het normaal gesproken harde grijs, omdat dit twee andere tinten zijn.

Materialen grijze enkellaarsjes

Zoals genoemd, zijn grijze enkellaarsjes er in veel verschillende soorten. Zo kunnen ze bestaan uit diverse materialen zoals leer, imitatieleer, suède of een materiaalmix. Suède is een stof die een schoen gelijk een chique uitstraling geeft, perfect voor werk dus! Leer geeft een wat stoerdere uitstraling en is bestendig tegen regen en vuil. Schoenen gemaakt van materiaalmix wordt ook steeds populairder. Dit is een schoen waar gebruik wordt gemaakt van verschillende materialen, wat een speels effect geeft.