Grote maten bh

Ben je op zoek naar een grote maten bh? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres. Bekijk ons brede assortiment grote maten bh’s in de online webshop. Je bestelt ze eenvoudig online zodat je ze thuis op je gemak kunt passen.

Inhoudsopgave

Wanneer kies je voor een grote maten bh?
Maattabel
Waarom is een goede pasvorm belangrijk?

Wanneer kies je voor een grote maten bh?

Heb je een van de cupmaten zoals maatje D, E of F? Dan kun je het beste kiezen voor een grote maten bh. Deze bh’s zorgen voor extra ondersteuning van de borst. De cup is speciaal ontworpen voor vrouwen met een vollere boezem. Bij een grote maten bh begint de cupmaat echter al bij B en eindigt deze bij F. Sommige vrouwen vinden een grote maten bh meer draagcomfort bieden dan een normale bh. Daarom zijn er ook vrouwen met cupmaat B die kiezen voor een grote maten bh.

Maattabel

Ruim 80% van de vrouwen draagt de verkeerde bh maat. Het is daarom belangrijk er voor te zorgen je omvang en cupmaat goed op te meten. Je kunt dit het beste door iemand anders laten doen. Bijvoorbeeld in een lingeriewinkel. Mocht je dit liever thuis willen doen, laat je dan helpen door je vriendin of partner. Een makkelijk hulpmiddel daarbij is een maattabel.

Waarom is een goede pasvorm belangrijk?

Een aantal belangrijke punten voor een goede pasvorm zijn:

  • Een betere houding
  • Minder kans op hangende borsten
  • Hogere draagcomfort