1.540 artikelen

Grote maten jurken dames

Het maakt niet uit aan welke stijl je de voorkeur geeft: in de OTTO online webshop vind je een groot assortiment dameskleding in grote maten. Zo vind je hier ook grote maten jurken. Van avondjurken tot wikkeljurken, of sportieve sweater jurken er is voor iedere gelegenheid en voor ieder persoon met een maatje meer een passende jurk te vinden.

Inhoudsopgave

Welke jurk past het beste bij brede heupen en ronde billen?
Welke jurken maskeren een vollere buik?
Welke jurk past bij een vrouw met grote borsten?
Welke jurk past bij vrouwen met kleine borsten?
Hoe verberg je vollere kuiten in een jurk?
Welke jurk past bij kleine vrouwen?

Welke jurk past het beste bij brede heupen en ronde billen?

Zijn jouw heupen in vergelijking tot het bovenlichaam wat meer uitgesproken? Dan is het belangrijk een mooi evenwicht te bewerkstelligen. De beste manier om het bovenlichaam te benadrukken is door middel van ruches, asymmetrische halslijnen, kleinschalige patronen of schoudervullingen. Jurken die van de taille wijd uit lopen zijn het ideale model, dit worden ook wel A-lijn jurken genoemd.

Welke jurken maskeren een vollere buik?

Zit het probleemgebied voor jou rond je buik? Jurken die wat losser van vorm zijn passen hier het beste bij. Een wikkeljurk is bijvoorbeeld een ideale variant. Daarnaast zou je ook een A-lijn jurk kunnen proberen. Tip: benadruk de taille door een mooi ceintuur te dragen.

Welke jurk past bij een vrouw met grote borsten?

Jurken met een lage taille zijn hier ideaal voor. Daarnaast kunnen hartvormige- of V-vormige decolletés hier ook positief aan bijdragen. Daarnaast zou je een minimizer of groten maten beha onder de jurk kunnen dragen.

Welke jurk past bij vrouwen met kleine borsten?

Jurken die het beste passen zijn empire jurken. Deze jurken zijn net onder de borsten getailleerd en lopen daarna wijd uit. Kleding die voorzien is van decoratieve elementen rond de borsten zoals ruches, kant, knoppen en zakken laten de borsten ook groter lijken. Een maximizer beha zou ook onder de jurk kunnen worden gedragen.

Hoe verberg je vollere kuiten in een jurk?

De lengte van de jurk speelt hierbij een belangrijke rol. De jurk moet in ieder geval niet op de kuiten eindigen, hierdoor komt de nadruk anders te veel op de kuiten te liggen. Wanneer de jurk boven de knie valt lijken de benen optisch langer, dit kan een positief effect hebben op het figuur. Maxi-jurken zijn daarnaast ook een goede oplossing voor vollere kuiten, deze jurken reiken namelijk tot aan de enkels hierdoor zijn de kuiten volledig verborgen.

Welke jurk past bij kleine vrouwen?

Kleine vrouwen kunnen ook hun voordeel halen uit een jurk met A-lijn. De getailleerde taille zorgt ervoor dat het bovenlichaam optisch langer lijkt. Jurken met steekzakken zijn ook een goede variant voor vrouwen die wat kleiner zijn, de nadruk komt hierdoor op het bovenlijf te liggen. Kleine vrouwen kunnen het beste jurken dragen die boven de knie vallen. Als de jurk langer is krimpt het figuur.