Strandmode voor grote maten

Ben je een echte zonaanbidder en wil je ook met een maatje meer charmant het strand op? Dan is gracieuze strandmode in grote maten precies wat je nodig hebt.

Inhoudsopgave

Hoe accentueer ik mijn vrouwelijke vormen op de juiste manier?
Hoe kom ik met een maatje meer modieus voor de dag op het strand?
Welk model strandjurk past bij mijn lichaam?
Welke accessoires draag ik bij mijn strandmode?
Welke schoenen kies ik bij mijn badmode?

Hoe accentueer ik mijn vrouwelijke vormen op de juiste manier?

Bij een iets voller figuur is het belangrijk de juiste modellen strandmode in grote maten te kiezen. Koop niet het eerste het beste badpak, bikini of tankini die je in het oog springt, maar neem ruim de tijd om te kiezen. Getailleerde modellen slanken af en ook het patroon doet veel. De gebieden die je wilt accentueren mogen een opvallende kleur hebben. Voor plekken die je liever iets minder laat opvallen, kun je beter kiezen voor een donkere tint.

Hoe kom ik met een maatje meer modieus voor de dag op het strand?

Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt uit het aanbod badpakken is het tijd om te gaan mixen en matchen. Wanneer je even naar het strandpaviljoen gaat of als het iets kouder wordt, zijn er namelijk heel veel leuke items die je over jouw badmode heen kunt dragen. Een soepel vallende maxi-jurk, een trendy beachshirt of een strandcapri van comfortabel stretchmateriaal. Kies kleuren die in jouw badmode terugkomen, of ga juist voor een groot contrast, zoals zwart en wit of turquoise en antraciet.

Welk model strandjurk past bij mijn lichaam?

Om met een iets voller figuur langer te lijken kies je het best voor een strandjurk tot op de enkels. Verder vestig je met een V-hals de aandacht op je boezem en jukbeenderen. Wanneer je kiest voor verticale strepen lijkt jouw lichaam bovendien optisch slanker. Zorg er wel voor dat de strepen smal zijn, anders kunnen ze het omgekeerde effect hebben.

Welke accessoires draag ik bij mijn strandmode?

Om jouw zomerse outfit helemaal af te maken, kies je voor een lange ketting voorzien van natuurlijke materialen, zoals stenen, kristallen, schelpen of veertjes. Verder zijn hoeden helemaal in. Draag een gevlochten model van riet voor een extra beachy effect.

Welke schoenen kies ik bij mijn badmode?

Wil je na het pootjebaden ook in het strandpaviljoen modieus voor de dag komen? Kies dan voor trendy teenslippers of comfortabele espadrilles.

De strandmode in grote maten voor dames is verkrijgbaar in de maten 44 t/m 54.

Op het gebied van kleur en motief heb je een uitgebreide keuze. Van koraal tot olijf en van dierenprint tot all black.