Een handtas is de must have voor elke vrouw. Je neemt makkelijk spullen mee en hij maakt je outfit af!

Handtassen voor iedereen

Handtassen zijn weer een stukje kleiner dan bijvoorveeld schoudertassen. Ondanks dat deze ook heel functioneel zijn, worden handtassen vaker gebruikt om een mode statement mee te maken. Ze zijn vaak in veel verschillende varianten te krijgen. Van roze handtassen tot tassen met borduursel erop, ze zijn er allemaal. Ook al heten ze handtassen, hoef je niet alle varianten met de hand te dragen. Bij veel tassen krijg je een hengsel erbij zodat je de tas over de schouder kan dragen. Handtassen zijn perfect voor gelegenheden waar je niet veel spullen nodig hebt, zoals een concert of een diner. Je kan er gemakkelijk je telefoon, portemonnee en persoonlijke verzorgingsspullen in kwijt, maar veel meer dan dat gaat niet in de gemiddelde handtas. Door een handtas mee te nemen kun je jezelf dwingen niet zo veel spullen mee te nemen. Vaak gebruik je toch maar de helft van wat je meeneemt!

Online shoppen naar Handtassen: geen stress met OTTO

Een dagje de stad in kan leuk zijn, maar soms heb je gewoon geen tijd om voor iets nieuws op pad te gaan. Dan is het prettig dat je bij OTTO op je gemak kan kiezen uit ons ruime aanbod Handtassen. Bovendien kan je jouw aangeschafte artikelen binnen 30 dagen retour sturen en gewoon iets nieuws kiezen in onze Handtassen shopmocht het niet bevallen.


Kies uit verschillende betaalmogelijkheden

Bij OTTO reken je de artikelen uit ons ruime assortiment Handtassen makkelijk af via iDeal, in maandelijkse termijnen of per acceptgiro.Als je het gewenste model Handtassen gevonden hebt, klik je op de bestelknop en selecteer je de betaalvorm naar keuze. Dat gaat heel eenvoudig, gewoon tijdens het afronden van de bestelling.