Vrouwelijke hipsters voor mooie billen

Hipsters voor ieder figuur

Hipsters behoren tot het ondergoed voor vrouwen en bedekken ongeveer driekwart van de billen. Ze worden ook wel boyshorts genoemd, omdat ze lijken op herenondergoed maar dan in de vrouwelijke variant. Hipsters hebben als voordeel dat ze geen randen tonen in kleding en dat ze meestal gemaakt zijn van fijn materiaal. Hierdoor is het ondergoed comfortabel om te dragen. Het voorpand is hoger uitgesneden, waardoor de benen optisch langer lijken en een gedeelte van de billen zichtbaar is. Of je nou smalle of brede heupen hebt of dat je dunner of voller bent, hipsters zijn geschikt voor ieder figuur!

Grote populariteit

In de jaren negentig is de hipster opgekomen en langzaam aan is de slip populair geworden. In 2011 heeft het modetijdschrift Viva een onderzoek uitgevoerd onder ruim 2500 Viva lezeressen. De vrouwen kregen de vraag gesteld welk ondergoed ze het liefst dragen. De uitkomst van het onderzoek was opmerkelijk, want de string was niet meer het favoriete ondergoed. Hipters hadden gewonnen aan populariteit: 20% van de lezeressen draagt doorgaans een gewone slip, 30% draagt het liefst een string en 43% van de vrouwen geeft de voorkeur aan een hipster.

Elastisch ondergoed

Naast het model en de maat van de slip, is het verstandig te kijken naar het materiaal. Wij adviseren je te kiezen voor ondergoed dat gemaakt is van elastisch materiaal voor een comfortabele pasvorm. Voorbeelden van veelvoorkomende elastische materialen bij ondergoed zijn lycra en elastaan. Het gehalte aan deze materialen kan variëren tussen de 3% en 10%. Hoe hoger het percentage, hoe elastischer het ondergoed.

Hipsters bij OTTO

In de webshop van OTTO vind je een ruim aanbod hipsters in allerlei kleuren en materialen. Voor elke vrouw is er mooi en comfortabel ondergoed verkrijgbaar. Of je graag een kanten slip wil of juist een neutrale hipster in effen kleuren, je vindt het bij OTTO. Naast trendy hipsters vind je ook verschillende strings en gewone slips.