Opkomst van de hoge laars

De hoge laars is al een lange periode erg populair, maar waar komt deze populariteit nu eigenlijk vandaan? Dankzij de monster hit “These boots are made for walking” van Nancy Sinatra werden deze schoenen ontzettend populair. Dit was een unieke kans voor de schoenenwinkels om er voor te zorgen dat deze laars veelvuldig te verkrijgen was in hun winkel. Vanaf dat moment hebben de laarzen een enorme opmars gemaakt. Dit schoeisel kwam te staan voor een eigen persoonlijkheid, onafhankelijkheid en emancipatie. Vrouwenvoeten hadden zo’n lange tijd verborgen gezeten onder de lange rokken, dat het nu tijd was om met de hoge laarzen pure vrouwelijkheid uit te stralen.

Inhoudsopgave

Wanneer draag je hoge laarzen?
Hoe combineer je hoge laarzen?
Voordelen van hoge laarzen
Hoge laarzen kopen bij OTTO
Populaire kleuren hoge laarzen

Wanneer draag je hoge laarzen?

Wanneer niet? Tegenwoordig zijn lange laarzen er voor iedere stijl en elk moment. De laars is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor er voor elke gelegenheid wel een gepaste kleur bij zit. Je hebt daarnaast ook nog de keuze voor wel of geen hak, bij een gelegenheid waar je lang moet lopen is geen hak bijvoorbeeld een betere keus. Een laars met hak is weer geschikt om aan te doen naar je kantoorbaan. Door deze veelzijdigheid van de hoge laars, kan je hem dus bij iedere gelegenheid dragen.

Hoe combineer je hoge laarzen?

Hoge laarzen zijn op veel verschillende manieren te combineren. Veel mensen combineren de hoge laars met een strakke broek of legging er in. Dit is geschikt voor elke gelegenheid, zowel voor je werk als voor een dagje uit. Ook een rokje of jurkje staan erg mooi met hoge laarzen met een panty eronder. Als je outfit veel kleur heeft, hou het dan bij je laarzen rustig en andersom. Voor de rest geldt; combineer erop los!

Voordelen van hoge laarzen

  • Veelzijdig. Draag ze casual of chique, het kan allemaal!
  • Warm. Doordat ze zo hoog zijn, geven ze je benen extra veel warmte in de koude winterdagen.
  • Stijlvol. Bij een zakelijke gelegenheid zit je met deze schoenen nooit verkeerd.
  • Duurzaam. Met de juiste zorg gaan een goed paar hoge laarzen jaren mee.

Hoge laarzen kopen bij OTTO

Ben jij een stoere, sterke en vooral sexy vrouw? Koop dan nu een paar mooie hoge laarzen. OTTO heeft een ruim aanbod hoge laarzen van verschillende merken. Bestel nu een paar en OTTO levert ze gewoon bij je thuis. Je kan de laars altijd nog gratis ruilen binnen 30 dagen.

Populaire kleuren hoge laarzen

Zwarte hoge laarzen, bruine hoge laarzenblauwe hoge laarzen